![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasim hakli tabii ki iddalarini kanitla yoksa sus demis.bu dediklerimi kanitlamak o kadarkolay ki aslinda.bilgilinin giden sampiyonluktan sonra davranislarina bakin.soyledigi sozlere bakin.gorevi birakma bahanesine bakin.ondan sonra kanitlayamiyorsan sus deyin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TORAMAN DURSUN;DEMİRÖREN GİTSİN... yukardaki sözün mantığı,Toraman klübe zarar verdiği için giderse Demirören'in verdiği zararın cezası ne olmalı sizce...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (09-07-2008 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya kartal olup uçacaksin Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey Türk! Senin yerin yükseklerdedi
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burada bir yonetimin avukati uye vardi adini unuttum simdi gelir iki saat vaaz verir yok soyle yok boyle sizin gibi igrenc taratarlar var onlar olunca bu takimdan bisi olmaz diye diretir tok renkler yok zart ayagina acikdan sinana ve tupcuye destek verir hatta sizlerinden desteklemesini olagan gorur falan filan tepkii verincede sizi igrenclikle suclar ama siz bani yersiniz benden soylemesi
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sinan babaya laf söyleyenler utansın,sinan baba bugüne bu gün iboları ayırmak icin arada kalıp ara dayağı yemiş ,beşitaş uğruna nelere katlanmış bir değerdir.. sizi kınıyorum.. sezon başlamadan atıp tutmalara kulaklarımı tıkıyorum..
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayırmış olabilir oturup izlesemiydi sinan engin gitmeli bırak demiröreni
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | ayıptır be utanmadan sinan engin e hakaret ediyorsunuz onun kadar emeğiniz var mı , klavye taraflığı yapmayın yiğitseniz gidin yüzüne söyleyin bu hakaretlerinizi , seni çok seviyoruz , bu kulüp için yaptıkların için ve bütün emeklerin için çok çok teşekkür ederiz üç beş haddini bilmezin lafını dikkate alma canını sıkma . forzaaaa sinan engin. hiç bir futbolcu BEŞİKTAŞ tan üstün değildir ve hiç bir futbolcu vaz geçilmez değildir . Kulübün disiplinini kim bozarsa gider. futbolcu milletini çok büyütmeyin gözünüzde hiç biri babasının hayrına oynamıyo . Konu _Blackseagless_ tarafından (09-07-2008 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bu topikdeki 3 sayfdaki butun yorumlari ikiser defa okudum ama senin bahsettigim sinana hakareti goremedim bu arada senin deyiminle hic bir yonetici baskan manager teknik heyet zart zurt BESIKTAS tan ustun degildir biri gider digeri gelir BESIKTAS ve BESIKTAS aski icimizde surekli devam eder.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu deturk tarafından (09-07-2008 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu klavye delikanlılığı yada klavye taraftarlığı ne demek onuda anlamış değilim. Bazı arkadaşlar forumlarda yönetimi yada sinanı veya çarşıyı vs eleştiren herkese klavye delikanlısı , klavye taraftarı gibi isimler takıyor. O zaman şöyle bir uygulama başlatılsın internet forumlarında yönetimi veya herhangi birini eleştirmek yasaklansın. Şimdi ben Ankaradan kalkıp gidip Sinan Engini bulup yüzünemi eleştiri yapmam gerekiyor? Bu forumların amacı zaten ülkenin heryerinden Beşiktaşlıların görüşlerini bir araya getirmek değilmi? Veya İStanbuldaki arkadaşlar eleştirilerini başkanı veya Sinanı bulup yüzünemi yapmak zorunda? kavgamı etmeleri gerekiyor yumruk yumruğa? bu nasıl bir mantıktır anlayamadım.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67169-sinan-engin-defol/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 09-07-2008 23:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |