![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | seneyede BJK şampiyon olamaz. Hala küçük düşünüp,küçük transfer yapacaklarını belirtiyorlar,sonrada BJK taraftarı merak etmesin süper kaliteli kadro kuracağız açıklamasını yapıyorlar.Kendi kendilerini yalanlayanlardan ne beklenir
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1 kere milli olmadı 7-8 kere oldu hatta legrotalieyle aynı dönemde oynuyorlardı çok net hatırlıyorum ayrıca milanda az oynamış yani 2 sene snn şuan kadrondaki adamlardan hiçbiri yada transfer listendeki adamlardan hiçbiri milan kulübünün önünden geçemez bunu unutma ayrıca 2 sene hiçte kısa değil bence
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hayir saece bir kere milli olmus biraz arastir...ben Italyadan kücük takimlarda defans adam alirim...sen zaten Milandan zor alirsin ve parada yok..ozaman gitcen böyl takimlardan en iyi oyuncusunu alicaksin... ama benim anlamadim..sen git 12Milyon Topuza vermek istiyorsun..ama git yabanci adama 2 ,3Milyona adam almak istiyorsun..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Bjk-Deniz tarafından (12-05-2008 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah allah deli oldum yarıda bıraktım okumayı bu maratoncu nie febe soruları sormuş bu adama uyuz insan 2 kere beşiktaş soruyo 3 kere febe ne alaka ya :@ sinan engini hem severim hem kızarım . başkanın yanında olmaması gerekir bir menejarin . başkan yönetimle ilgilidir . engin futbolla . meslekleri ayrı yani . güzel konuşmalar yapmış . ama 8-0 lık faturayı g. zana kesmiş çok manasızca. 8 lik maç başkanın paf ile çıkıcaz sözünün eseridir . salakça bir açıklamayı . liver maçı öncesi yapacak kadar anlamıyor futboldan . kalsın sinan engin falanda şu başkan gitmeli artık .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | MARATON.COM.TR: MEHMET TOPUZ İÇİN TEKLİF EDİLEN BİR 12 MİLYON EURO VAR. BU KONUDA NE DİYORSUNUZ? Sinan ENGİN: Bizim başkanın sağı solu belli olmaz. Gece canı sıkılır sabah alır. Bu transfer zihniyetine sahip adamlardan hiç bir sey olmaz, plan yok program yok.Ayrıca hala gese yalakalığı ve febe ezikliği yapılıyor bu kulüpte!
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cogu sozu dogru ama nekadar samimi bilemicem gorecegiz ben sinan enginin iyi bir manejer oldugunu dusunuyorum ama ben sinan engini kotu futbolcu aliyor zart zurt diye elestirmiyorum besiktasima karakteristik acidan yakismayan bir adam besiktasimin adina leke dusurmis insanlarin kluble bidaha iliskisi olmamasi lazim isterse ronaldinhoyu getirme basarisi gostersin ben sinan engini yinede istemiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61405-iste-sinan-enginin-olay-yaratacak-roportaji/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 12:39 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |