![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ezikler yad cinconlar alabilirler sırf bize gıcıklık olsun diye Toraman'ı ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet benim bildigim kadariyla da shalke istiyodu o zamn ne kadar teklif etmislerdi bilmiyorum ama eger o zamn 5 dedilerse yonetim onlara satmak icin boyle yuksek tutmus olabilir ayrica pazarlik fiyatini da dusunmek lazim arkadaslar sonucta her takim once yuksek fiyat soyluyo sonra gorusulup dusuruluyo. Ayrica zaten belirtilmis aciklamada sampiyonluk yarisi icinde oldugumuz takimlara satmayacagiz diye. Ya yurtdisina gidecek ya da kalacak iki halde de besiktas karli cikar kalirsa iyi oyuncudur yararlidir bu fiyata satilirsa da en azindan iyi bir fiyat ama yerine tunayla falan olmaz umarim iyi bir yerli alinir diyecem ama yerli stoper yok ki !!!!!!
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar yonetimin toramanı satma niyeti yok.. ondan bonservisi fazla tutuyolar.. bolelikle toraman affedilcek ama bu baya zaman alabilir.. ayrıca bugun sinan enginde demiş ilerleyen gunlerde ne olacağı belli olmaz diye.. ondan ben pek sanmıyorum kalcak buyuk ihtimalle takımda.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bazi sitelerde , ibrahim toraman , mehmet topuz takasi yapacaklar diyolardi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar olay şu futbolcuların gözü korkutulmaya çalışıolar ama konya üzülmezi alabilir yönetiminde kimi gndermek istediği blli zaten inş toraman kalır
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz Türkler pazarlığı severiz biliyorsun.Birşeyi satarken yarı yarıya pazarlık farkı koyarız.Ondan sonra sen yabancı değilsin sana %50 indirim deriz..!
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İbrahim Toraman ifadesinde uzgun oldugunu ve olayın buyumesini istemedigini soylerken Üzülmez "Bir daha olsa yine yaparım." diyor.Toraman zaten niyetli.Oturur her zamanki gibi çalışır listeden cıkar.Uzulmez'in hem yasi gecti hem de sol kanatta senelerdir yetersiz kalıyor.Seviyesindeki takımlara faydası olur.Konya, Sivas,Kayseri, Ankaraspor,Belediye alabilir iste 500'e.Böylece bizden de gitmis olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 500.000 dolarlik adami besiktasin takim kaptani yapan yonetime daha ne soylenir ki.kendileri bile itiraf etmis bizim ise yaramaz bir kaptanimiz var diye.sonra da basari gelmesini bekliyorlar....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67251-iste-bonservisleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 09-07-2008 23:27 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |