![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Örneğin Engin’in, Toraman’ın iyi oynayıp, yüksek maliyetlerle alınmasında ön ayak olduğu Seric, Sivok ve Zapotocny’i kesmesinden endişe ettiği, bundan ötürü de affa karşı çıktığı belirtiliyor. Ve bu amacı doğrultusunda da, başkan ile yönetimi affa yanaşmamaları için kışkırttığı konuşuluyor. Bunu yapmak zaten nedir ? Yani aman ha toraman iyi oynarsa Beşiktaş daha başarılı olur bu sefer benim getirdiğim transferler başarısız olmuş gibi görünür. Bu ne demek ? Bu kalleşliktir. Ama tabi sinan Enginin böyle bir şey düşündüğünü kesinlikle sanmıyorum bu basının kışkırtması bence, sinan engini iyice yıpratma politikası olduğunu düşünüyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | affetsinler tabi ya böyle ayrılık olmaz para cezası yeterli basın önünde barışsınlar basın toplantısı ile pürüzler giderilsin toramanı almak için ne çektik biz ya | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67284-komplo-teorileri/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 10-07-2008 14:57 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |