![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
son 13 senede 2 şampiyonluk yaşayan BEŞİKTAŞIMIZ futbol anlamında öne çıkamayınca her zaman bir adım öne BEŞİKTAŞ seyircisi çıktı ortalama sabit 15 bin kişiye sürekli oynadı,şimdi bu basiretsiz yönetim ve İKİ KOCA KAFA TÜPÇÜ VE SİNAN ENGİN kalkar BEŞİKTAŞ seyircisine sitem ederler destek vermiyorlar diye.Bu ilgisizlik bir birikimin sonucu olmuştur anlayabilene!!!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya besiktasimizla ilgili sevindirici bir gelismeyi en son ne zaman okuduk hatirlayan var mi??? Abi yeminle soguttular artik umursamaz duruma geldim ya
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | töneimdekilerin akrabaları fln dır
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kesinlikle katiliyorum arkadasim soguttular soyleyince kotu oluyor iyi gun besiktaslisi olunup besiktas sevgin yargilaniyor ama artik hic kimse kusura bakmasin herseyin bir siniri var besiktas aski kalbimizde kalir ama bazi seyler de bir yere kadar goz gore gore kalbimize kazigi cakiyorlar maksat basari falan degil sivasin kayserinin de sampiyonlugu yok ama bizim kadar dertleri de yok , aylarca ne gazete okudum ne foruma girdim su 1 haftadir geldim yine dert yine tasa elalemin terligi bile bize dert oluyo yeter biz de insaniz bizim de bir sabrimiz var
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallahi ben bu sayıdan memnunum çünkü Beşiktaşımızda bir şeylerin kökten değişmesi şart ben açıkçası ligin ilk haftalarını merak ediyorum çünkü fenere inönüde yenildiğimizden sonraki bir maç seyircisiz bir maç adanada oynadık ve tepkilere tanık olamadık sonra manisa ile oynadığımız maçta gol atıyoruz gooooolll sesi yerine demirören istifa sesleri çıkıyordu bakalım ilk haftalarda nasıl manzaralarla karşılaşıcaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadasin dedikleri cok dogru kisin gunu karda sogukta kurtlar uuuuuuuuularken maca mi gidilir net bir aciklama yapsinlar izinler seneye kesin olacak bu sene inonudeyiz diye ayrica su anitlar kurulun yaptigida hichos degil dogrusu millet kacak yer satin alip caddeye kadar cikarak stad yaparken bize hakkimizi vermiyorlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Daha maçların oynanacağı yer kesinleşmeden affedersiniz hangi enayi kombine alır.Kapalıdan kombine alıp olimpiyatta dürbünle maç seyretme ihtimali varken şahsen ben almam.Bu yönetimin yaptığı kendi ayağına sıkmaktan başka birşey değil... __________________ Ya kartal olup uçacaksin Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey Türk! Senin yerin yükseklerdedir. KARDESIM BIRAZ DAHA KELIMELERINDE SECICI OLURMUSUN BEN KOMBINE ALDIM ENAYIMIYIM YANI BIZ RENKLERE ASIGIZ
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayret ya o 1600 kişiye. acaba bu 1600 1+1 den yararlananlar mı??? şu an başkan dahil yönetimdeki kişiler bile hangi stadda oynayacağımızı bilmezken o 1600 kişinin kombineleri iyi akıl walla.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/67341-besiktas-dibe-vurdu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-07-2008 02:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |