14-05-2008, 17:54
|
#15 |
Tecrübe Puanı: 18 ![[ ZeYneP ] is on a distinguished road](https://besiktasforum.net/forum/images/reputation/reputation_pos.gif) | Alıntı: kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Yaf git işine bea adam!..Makaleleylen anlaştık diyorsun, bırak git Allahaşkına.Hangi paraylan anlaştınız, demediniz mi Makelele 4 milyon Euro istiyor yılda, biz ona o kadar veremeyiz diye.Yalan söyleme bare bea!..Morinho bırakamdı daha sonra Makeleleyi, hem bıraksada beleşe bırakmazlardı zaten, sizin bütçeniz yetmezdi ona!..Ertuğlul Sağlam'a Makeleleyi getirecende istemicek hea, gülerim ben buna!..Diğer saydığın isimlerde yıldız değil zaten, sana göre yıldızsa bilemem!..Legro legro diyor herkes, yahu adam bu sene şans eseri forma şansı buldu ve değişmez ismi oldu Juvenin.Ya ondan önceki sene nerdeydi, Juve madem bu kadar iyi oyuncuydu da niye kiralık gönderdi?Oynadığı takımlarda kaç maç oynamıştı?C.Cole'in alınmasını bende isterdim, ama o da yıldız bir isim değilki.Gerçekçi olmak lazım, oyandığı takımlarda kaç maç oynamış, kaç gol atmış bakmak lazım.Alınmasını isterdim ama çok büyük bir yıldız olduğundan değil, yararlı olacağını düşündüğümden...Bu adamı konuşturmamak lazım zaten!..Adam da değil ya!... |   İmza...
__________________ |
| |