![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13 Temmuz 2008 ![]() Bakıyorum herkes kaptanların gitmesinde en büyük pay sahibinin ben olduğumu söylüyor. Yönetim toplandı ve sıra daha bana gelmeden 5’e 2 oyla kaptanların gönderilmesine karar verdiler. Benim oyumun da bir önemi kalmamıştı. Burası Beşiktaş ve herkes buradaki kurallara uymalı" dedi. MARATON.COM.TR ÖZEL
__________________ . Konu varada tarafından (13-07-2008 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunu kim dedi ki ?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Haber kaynağından vazgeçtik , bunu söyleyen kim onu açıkla bari..!
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok merak edilen kaynak ve kimin dediği eklendi
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Sinan engin yönetici değilki oy hakkı olsun...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | O zaman saçma bir haber olmuş, '' Bakıyorum herkes kaptanların gitmesinde en büyük pay sahibinin ben olduğumu söylüyor.'' bu cümleden Demirören mi çıkar Allahaşkına...Herkes Sinan Engin'e yüklendiği için o demiştir dedim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | offfffffffff
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sallama haber.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |