![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş'ta 'İbo' krizi bitmiyor ![]() Sağlam´ın da "Gönderin" dediği iki kaptanda, dün yeni bir kriz patladı. 14.7.2008 Yumruk yumruğa kavga eden İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman önce kadrodışı bırakılmış sonra da 150 bin YTL para cezasına çarptırılmıştı. ‘Af’ bekleyen iki yıldız, Başkan’ın FANATİK’e verdiği “Dönüş yok” mesajıyla yıkıldı. Sağlam’ın da “Gönderin” dediği iki kaptanda, dün yeni bir kriz patladı. Yönetim; iki oyuncuyu, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’a vermek istemiyor. Buna karşın Üzülmez ile Toraman; kulübün değil, kendi istedikleri takımlara gideceklerini ifade ediyor. Trabzonspor’un istediği Toraman’ın aklı Avrupa’da. Üzülmez ise teklifleri değerlendiriyor. Krizin nasıl çözüleceği merakla bekleniyor.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ben hala inanamiyorum Kaptanlık seviyesine çıkmış ve Beşiktaş icin samimi bir şekilde oynayan iki oyuncu nasıl oluyor da bir terlik yuzunden satış listesine konuyor... Lutfen Demirören kardeşim geçelim boyle bahaneleri.. Savunmadan oyuncuların gidecegi yapılan transferlerle belliydi.. Ilk aklima gelen neden bu kadar savaunma oyuncusu olmuştu. Normal koşullarda gondermeye kalksalar taraftar ayaga kalkar diye terlik buldular bizi uyutmak icin.. Şimdi asıl soru boyle samimi olan iki futbolcuyu kim ve kimler icin hiç edildigi.. Beşiktaşa hizmetin bedeli bu olmamalıydı.. simdi de gazeteler de Toraman Fener yolunda diyorlar ![]() ![]() ![]() Once Koray şimdi de Toraman ve Deli Ibo... kim varsa canıyla oynayan gonderiyorlar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala af umudu vardı bende ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() iyi veya kötü ibo yıllardır hizmet etti takıma göndereceksen adam gibi yolla. toraman da gitmemeli zaten. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | üzülmez'e zerre kadar acımıyorum, toraman'a yazık oldu, katılıyorum koray'dan sonra yüreğiyle oynayan toraman'ımız da gitti bakalım daha neler görecez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toraman gitmesin yaa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aynen
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | su takimda BESIKTASLI diyecegim kimse kalmadi ici bos 11 forma seyredecigime ingiltere ligi seyrederim bana toroman gibi gercek besiktasli lazim sahada YUREGINI ORTAYA KOYAN adam goreyim, yabancilar gibi parayi bunlar verdi geldik; burasi basamak hedef avrupa diyen ya da gokhan zan gibi butun sezon kas dinlendirip euro 2088 oncesi butun sakatliklari BIR ANDA gecip FORMA ICIN kuduran OYUNCU DEGIL
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (14-07-2008 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |