![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ulan okadar parayı bana verseler mactan sonra stad ı bıle temızlerım bunlar o formanın kıymetını bılmıyooo valla
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YAW GİT 2 İBO YETMİOMUŞ GİBİ BİDE ÜSTÜNE PARA WERECEZ. Bİ DEFA İKİKSİ AYNI TAKIMDA OYNARLARSA O TAKIM BEŞİKTAŞTIR. M.TOPUZ BU KADAR DEĞERLİ DEİL BENCE . HEM İBRAHİM TORAMAN BU KADAR DÜŞÜK Bİ TAKIMDA OYNAMAMALI. O BİR KARTAL . KARTALLAR YÜKSEK TEN UÇAR .
__________________ [SIGPIC] BURASI BEŞİKTAŞ . FERMAN GEREKMEZ . DELİKANLI YUVASIDIR . ÇAKALLAR GİREMEZ ! ! ! [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu topuz sevdası yüzünden bi tarafımıza topuz kacacak ama görcez toramanı ararsak görüşürüz ozaman hadi ibrahim üzülmez olsada bu sene jubile yapar ama toraman bu takımdan başka iyerde asla düşünememhele hele gs de asla ayıptır yönetim verin para cezasını bitsin bu iş önce toraman sonra topuz bırakın artık yeter sezon başlıcak yönetim hooooop sesimizi duyan varmı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sallama haber.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |