![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | serdar'ı sağ bek, sivok'u da stoper olarak düşünürsek bence takımda kalması gerekli. ve bence ertuğrul sağlam bu sene güvenicek. hazırlık maçlarında dikkat ettiyseniz attığı uzun paslar tam beşiktaşın eksik olduğu nokta. her takımda o tip bir oyuncu alternatif olarak bulunmalı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence cisse satilabilinirdi cünkü sivok , fahri , ugur inceman , serdar o bölgede oynayabilen futbolcular....ama yinede fahri bu takimda kalmasi gereken oyuncularin basinda geliyor cok basarili , ali tandoganin yerine mesela o otursun yedekte cünkü sanirim aliden 100 kat daha iyi sagacikta oynayabilir .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fahri ile ilgili bütün yorumları okudum herkes hemen hemen benimle aynı fikirde Fahri bu takımda kalması gereken orta sahada oyunu iki yönlü oynayan iyi bir alternatif di bugünkü haberlerde gazetelerde Konya ya verildiği yazıyor inşallah doğru değildir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaslar sakamı bu bi ispat gösterin nolur daa dorusu gösteremeyin gitmesssiiin ya tandoanı versinler onun yerine of ya of ne salak bi ynetm bu yaaaaa
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama hıncalında dediği gibi beşiktaşımızın şampiyonlukta ki en büyük rakibi yönetimin kendisidir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Maalesef, Fahri bu sezon ilk onbiri Konyaspor'da zorlayacak. Transfer görüşmeleri borsaya bildirilmiş.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bu fahri ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.dün bjk tv de ropörtajını izledim.o kadar kendine güvenmiş ve o kadar hırslı konuşuyordu ki. ama bizim yönetim yapacağını yaptı.lanet olsun ya. defolun gidin artık.küfür yemek çok mu hoşunuza gidiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu adami sirf para icin sattiysaniz yaziklar olsun size be gerci konya baskani cok uygun fiyata aldik demis ve sanirim bonservisiyle beraber verdiler bu sefer gerci cok fazla oyuncu var o bolgede fahri mecbur gibiydi ugur yeni transfer cisse yollanmaz sivok yeni kurtulusu yollayacak halimiz yok malesef fahriye vurdu sans ama kenarda dursaydi yahu kardesim 1 kisi daha fazla olsaydi hazirlik maclarinda baya iyiydi neyse hayirlisi olsun fahri adina
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |