![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ya sanırm bu dns ler bölgelerle alakalı bi durum çünkü bende bunlarda açmadı can not acces dio sopcast i açınca.. shangai sports kanalını açmaya çalıştım ordan izliodum daha evel artık açılmıo kafayı sıyırcam..neyse yinede emeklerin için çok saol | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=xenb;756509]ya sanırm bu dns ler bölgelerle alakalı bi durum çünkü bende bunlarda açmadı can not acces dio sopcast i açınca.. shangai sports kanalını açmaya çalıştım ordan izliodum daha evel artık açılmıo kafayı sıyırcam..neyse yinede emeklerin için çok saol[/quoste] 4 2 2 2 -4 2 2 3 ü dene olmadı sopcasttan vazgec sende tv ast yükle.sanırım o dns siz açar.tv ast ta bizim macı veriyor.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet Maç 19 da diye alt yazı geçiyor arkadaşlar haberiniz olsun. Justin.tv - Besiktas VS Steaua Bucharest - Live Streaming Video
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oh iyi işte her taraftan izlenicek herhalde işallah şifreli değildir yayınlar
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |