|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
19-07-2008, 09:10 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
Zengin işadamı Azeri Mansimov Beşiktaş'a talip oldu. Çılgın bir para sözü verdi. Ancak sonradan işleri karıştırdı. Beşiktaş'ta tuhaf gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın zengin armatörlerinden Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş'ı karıştırdı. Önce loca satışıyla gündeme geldi ardından da kulübü yönetmeye talip oldu. Ancak verdiği sözden çabuk döndü. Esrarengiz iş adamı, kulübün eski yöneticilerinden Celal Kolot, İhsan ve Hakan Kalkavan'ı iki günde yolda bıraktı Beşiktaş'a 150 milyon euro verecekti Azeri iş adamı Beşiktaş'a ilk etapta reklam karşılığı 50 milyon euro, 1 yıl sonra da 100 milyon euro vereceğine dair söz verdi. Ancak Mansimov sözünden çabuk döndü. İki gün sonra Yıldırım Demirören'e çıkarak böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. Mansimov'un U dönüşü beraber hareket ettiği eski Celal Kolot'u öfkelendirdi. İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan, Mansimov ile bir kaç gün önce toplantı yaptıklarını belirten Kolot, Hürriyet'ten İsmail Er'e konuştu: Söz vermişti "Beşiktaş’ın geleceği için yeni bir oluşum planladık. Tek amacımız vardı, Beşiktaş’ı borçtan kurtarıp sayın başkan Yıldırım Demirören’in alacaklarını ödeyip kulübümüzü dünya kulübü yapmak. Tüm bu hayaller ancak büyük paralarla olur. Bu paraların sözünde Mansimov bizzat kendisi destek ve ön ayak oldu. Başkan olmayacağını, ama bu oluşuma destek olarak ilk etapta reklam karşılığı 50 milyon Euro, bir yıl sonra da 100 milyon Euro vereceğine dair söz verdi. Biz de bu sözlere inandık ve çalışmalarımıza başladık. Maalesef yola çıktığımız insanları tanımamışız. Bir günde bizi sattı. Verilen sözler bizim değil Mansimov’undu." | ||
|
19-07-2008, 12:39 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Aylar önce gene gündeme gelmişti bu adam, kendini ne zannediyor bilmiyorum, parayla adam olunmadığını görüyoruz işte, defolsun gitsin karıştırmasın ortalığı eksik olsun Beşiktaş sevgisi onun...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
19-07-2008, 12:50 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | mansinov gelsin ama menejer olarak SİNAN GİTSİN Mansinov GELSİN Demirören kalsın!!!! çünkü Demirören gercek Beşiktaşlı ve kulubumuze gercek Beşiktaşlılar lazım!!! Beşiktaşımızın borcu 42milyon Dolar kulubumuzun Demirörene borçu 80milyon dolar bunu unutmayalım arkadaşlarr!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
19-07-2008, 12:56 | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
arkadaşım senin Beşiktaşlılığından şüphe ediyorum ben, o kadar borcu ben mi yaptım ?? en güncel örneği senin gerçek Beşiktaşlı dediğin tüpçü sezon ortasında sağlık sorunu olan adama 2 milyon euro verdi sonra kulüpten kovdular, ayıp ya bu mu gerçek Beşiktaşlılık bu resmen hainlik, S.Bilgili bırakırken ne kadar borçla bırakmış ona da bi bak istersen sora tüpçüye şu kadar borcumuz var diye atıp tutarsın, yazık çok yazık | |||
19-07-2008, 18:04 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | Bu ne ya
__________________ | ||
19-07-2008, 18:12 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | her nedense Beşiktaşı karıştıranlar hepsi beşiktaşlı anlamadım gitti nasıl kulübüz biz, spor gazatelerindeki yazarımızda çizerimizde hep beşiktaşlı ama hepsi köstek olmak için yarışıyorlar
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |