|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
14-07-2008, 14:03 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Beşiktaş’ın Sinan Engin’den önceki menajeri Ali Gültiken, Beşiktaş yönetimi ve kaptanların kavgası hakkında çok enteresan sözler sarf etti. Lig TV’de yayınlanan futbol gündemi programının konuğu olan Gültiken’in sözlerinden kaptanlar arasındaki kavga ile alakalı olanlar şu şekildeydi: “Takım içinde yaşanan parasal sıkıntılar, oyunculara alacaklarının geç ödenmesi takım içinde sorunlar ortaya çıkartıyor. Yabancılar başta olmak üzere bu takımda bir baskı oluşturuyor. Bu baskı da direk kaptanlara gidiyor. Bu kaptanlarda zaman içinde bir sıkıntı doğuruyor. Ben görevdeyken başkan İbrahim Üzülmez’i kaptanlıktan almak istedi. Ben sordum “kaptanlığı alınca gönderecek misiniz?” diye “hayır” dediler. O zaman bunun takımda bir sorun yaratacağını savundum, kaptanlıkta böyle kaldı. Geçen sezondan beri İbrahim Üzülmez ile ilgili bir sıkıntı var takım içinde. Bu ister istemez büyüdü bana göre ve oyuncular arasında bir blok yaşanmıştır bu durum. Bu olayla da patlama yaşanmıştır. Oyuncular bu olayda haklı mıdır? Asla. Bunu oyuncular yaşatmamalıydı camiaya. Ama neden olduğuna baktığımız zaman arkasında böyle şeyler görüyorum. Kaptan diyor ki “hocanın böyle bir kararı var, yapma.” Bu olay oluyor arada zaman geçiyor, akşam yemeği yeniyor. Bu kadar zaman bu önlemin alınması lazım. Bunun çeşitli yolları vardır. Bu olayı orada soğutmak lazım. Bana göre bu ciddi bir idari sorundur.”
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
14-07-2008, 15:29 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Bizler için Beşiktaş çok önemlidir..,ama Beşiktaş kadar önemli şeylerde vardır,sana mı soracağız neden bahsedeceğimizi..Eğer senin hayatında birtek Beşiktaş kaldıysa sana acırım dostum..İlgi çekmek istiyorsan adam ol akıllı ol zaten ilgi çekersin...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
14-07-2008, 18:31 | #4 | ||
İMansız_26 Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 | Ben görevdeyken başkan İbrahim Üzülmez’i kaptanlıktan almak istedi. Ben sordum “kaptanlığı alınca gönderecek misiniz?” diye “hayır” dediler. O zaman bunun takımda bir sorun yaratacağını savundum, kaptanlıkta böyle kaldı. Geçen sezondan beri İbrahim Üzülmez ile ilgili bir sıkıntı var takım içinde. Bu ister istemez büyüdü bana göre ve oyuncular arasında bir blok yaşanmıştır bu durum. Bu olayla da patlama yaşanmıştır. nedenebilirkiiii
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |