![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben 3 lü averajada razıyım .....şampiyonluk için
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu joeblack60 tarafından (15-07-2008 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ddddddddddddd | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah bizimde temennimiz o lig başlayınca ak koyun kara koyun belli olacak zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Icraat görmek istiyoruz, icraat! 34 haftayi nasilda çözüyorlar hemen..
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah görecez hep beraber zaferleri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olcaz zaten ama taraftar bıraz bu sene ılgı gostermesı lazım
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bunu neye dayanarak söylüyorsun be kardeşim , komik olmayın ya . Bence çok zor ama tabiki şampiyon olma şansımız var , kabul . Fakat geçem yıl adam gibi top oynadığımız sadece bir veya iki maç varken, takıma da ahım şahım transferler yapılmamışken, şampiyon olan rakibimiz ise takımını yaptığı transferlerle dahada güçlendirmişken nasıl uzak ara şampiyonuz diyebilir bir futbolcu analayamadım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |