![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaşımızın ve Genç Milli Takım’ın golcüsü Batuhan Karadeniz, yeni sezonda ilk 11’i zorlayacağını ve iddialı olduğunu söyledi. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam yönetiminde özledikleri şampiyonluğa ulaşacaklarını da iddia eden genç oyuncu, "Şu an takımda herkes birbiriyle rekabet içinde. Forma için her futbolcu kıyasıya bir mücadeleye girmiş durumda. Benim rakibim ise Bobo. Çift kale idmanlarında ve hazırlık maçlarında ondan daha iyi mücadele etmek ve daha fazla gol atmak için büyük çaba sarfediyorum" dedi. M.City hala peşimde Nobre ve Bobo gibi çok iyi iki golcünün arkasında forma için savaştığını da dile getiren Batuhan, Brezilyalıların birçok özelliğini bildiğini ifade ederek, "Kendime çok güveniyorum. Hocamın bir dediğini iki etmiyorum. Forma için hırslıyım ve iddialıyım. Büyük konuşmayı seven biri değilim ama büyük hedeflerin adamıyım. Yaptıklarım ortada. Kimse benim 89 maçta 226 gol attığımı bilmez. Manchester City hala peşimde. Ben artık alt yapı oyunculuğu sıfatından çıktım. A takımda kalıcı olmaya geldim. Hocamız forma dağıtmıyor. Onu soyunma odasına asıyor. İyi olan sırtına geçiriyor. Ben de o formayı ele geçirmek için savaşıyorum. Fiziğimi kullanırım 11 yaşından bu yana golcüyüm. Süper Lig’de de gol atmak hiç zor değil. Soğukkanlıyım. Kafama takılan her şeyi yaparım. Fiziğimi çok iyi kullanıyorum. Hocamdan şans bulursam, taraftarlarımıza çok büyük mutluluklar yaşatacağım" diye konuştu. karakartal.com dan alıntıdır
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kendini beğenmiş batuhan futbolcumuz bobo ya rakib olabilmen için en az 5 sene fırın ekmek yemen lazım şu anda BOBO nun rakibi asla olamazsın sen hala altyapı futblcususun o sıfatta sın hala bu cocuk cok yetenekli ama bi cacık olmaz bundan
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bence de asla Bobo'nun rakibi olamaz... Batuhan değil miydi Bobo gider yerine başkası gelir,herkesin yeri dolar diyen...Yerine kendisini düşünmüştü demekki ama Bobo gitmeyince rakip oldu tabii ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | lafla olmaz çalışman lazım bide bu şımarıklığı bırakman lazım ![]() Konu alev.bobo13 tarafından (12-10-2008 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok çalı$ırsa neden olmasın...ama biraz mütevazi olması lazım batuhan ın...çok çabuk $ımarıyo bence.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | batuhan kendini bişi zannediyo çabuk şımarıyo Konu alev.bobo13 tarafından (12-10-2008 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobonun yerini almak istiyorsa her idmandan sonra kendi başına ekstra çalışması, hatta Ertuğrul Hocadan, Bobodan ve Nobreden yardım istemesi lazım (kendi stiline uygun oyuncular). En az Nobre kadar gol pozisyonu almayı, Bobo kadar santrafor vuruşlarını ve rakibini geçmeyi öğrenirse Hakan Şükürden çok daha önemli işler yapar. Çünkü kendi yetenekleri de azımsanacak gibi değil. Öte yandan birşey olacaksa da bu sene, bilemedin seneye göstermesi lazım. Anadoluya kiralanırsa bir daha hayır gelmez bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |