![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Gönlüm Orta Sahaya Bir Lider İstiyor... Çekilen bunca emeğin boşa gitmemesi için orta sahada dinamo gibi çalışabilecek,güçlü,mücadeleci,akıllı,lider vasıflı bir yönlendirici oyuncuya ihtiyacımız var gibi geliyor bana. İş işten geçmeden,daha vakit varken yönetimin-hocanın bu eksikliği gidermeleri gerekir. Böyle bir oyuncu bulup alabilmek elbette kolay değil ama ligde-kupada-yurt dışında başarı bekliyorsak ki bekliyoruz,bu ilk ve temel gereksinim. Yönetim bunu başarırsa önümüzdeki yılları kurtarır.Başaramazsa bile demek istemiyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gs nin transfer ettiği harry kewell bence tam aradğın isim.Aslında tam oalrak o da değil.Asıl önemli olan adam örnek vermek gerekirse gerrard tır.Ki bence şu anda dünyanın en iyi futbolcusudur.O stile yakın bi futbolcu bulursan zaten tr şartlarında şampiyon olursun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | delgado bu sene kaptanlığın verilmesiyle tam aradığımız oyuncu olacaktır hazırlık maçlarının tamamını izleyemesemde özetlerden gördüğüm kadarıyla delgado defansda yapmaya başlamış nitekim bir golüde öyle attık.bu dediğine uyabilecek başka bir futbolcuda ne kadar forvet oynuyor gibi gözüksede bir çok kez ortasaha ya hatta defansa yardım eden HOLOSKO olacaktır.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O görev kaptanlıkla birlikte delgadoyya verildi. Ama malesef geçen seneki delgado bu senede sahada olursa sıkıntı büyük olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ugur Inceman Hic Fena Adam Degil Arkadaslar Sakin Oyle Basit Bir Futbolcu Olarak Gormeyin Almanya Altyapiasindan Yetisen Futbolcularin Turkiyede Ne Kadar Katkili Bir Futbol Ortaya Koyduklarini Biliyorsunuz.Fahri Artik Pisti Iyice Kivama Geldi Bence Cisse Eger Gonderilmezse Zaten Psikolojisi Bozulacaktir Ve Takima Fayda Saglayamayacaktir.Ben Su Anda Cisse'nin Gonderilmesinden Yanayim.Saman Alevi Gibi Bir Temposu Var Zaten.Sut Yuzdesi de Cok Dusuk.Oysa Fahri Ugur Inceman ve Tello Sut Yuzdesi Olarak da Kapasite Olarakda Cok Cok Iyi Oyuncular. Cisse Gereksiz Duruyor Su Anda Bence...
__________________ DuaNizla Dogmadik! Bedduanizla Olmeyiz!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |