![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tribünler hiç bir şahsın ya da grubun tapulu malı değildir.Parasını veren her beşiktaşlı oturma hakkına sahiptir.Büyük ihtimalle yeni stadda çarşının olduğu bölge de numaralı olacaktır ve kombine satışı olacaktır.O yüzden kimse sahiplenmesin şimdiden.Doğmamış çocuğa don biçmesinler.Çarşı son zamanlarda beşiktaş taraftarları arasında bir bölünmeye neden olmaktadır çarşılı olan ve olmayan diye.Çarşılı olmayı bi ayrıcalık olarak görenler var.Ama asıl ayrıcalık çarşılı olmak değil Beşiktaşlı olmaktır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çarşı'nın nerede oturacağı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? Anlayabilmiş değilim. Çekirdek grup zaten kutunun içinde ve yakınında oturuyorlar. Bunda rahatsız olacak bir durum olduğunu zannetmiyorum. Üzülerek görüyorum ki, bazıları Çarşı felsefesini ve birlikteliğini hala anlayamamışlar. Onlar tarif edilmesi zor bir olgu, başka bir şey. Nerede ve nasıl oturduklarının bence hiç ama hiç önemi yok. Üstlendikleri misyonun mekan veya zamanla hiç alakası yok. Çarşı tayfasından değilim, ama onlarla gurur duyuyorum. Daha nice 132 desibellere...
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yeni stad ( eğer bu yönetim becerbilirse ) bittiği zaman elbetteki kapalı tribün numaralı ve kombine olmalıdır. Cebine güvenip parayı veren, fedakarlıktan kaçınmayan kim varsa o tribünde oturmaya hak kazanmalıdır. Avrupa'nın heryerinde uygulama budur. Modern ve iyi yönetilen bir spor kulübünün en büyük gelir kaynağı stadıdır. Kapalı tirbün, maçın en iyi izlendiği yer olması sebebiyle tribünün en değerli yeridir. Buradan maç izlemek isteyen herkes bunun maliyetine katlanacak. burada bir seçim yapmak zorundayız. Büyük hedefler peşinde koşan , bütçesi büyük ve modern bir kulüpmü olacağız ? yoksa , hedeflerle ilgisi olmayan , nostaljik , duygusal bir kulüpmü? Eğer cevap ikinci şıksa ,böyle devam etsin, stadın en değerli yerinden , kulüp en az parayı kazansın, bir maçlık galibiyetlerle 3 yıl yaşayalım , millet şampiyonlar liginde çeyrek final oynarken ,birdiğerinin müzesinde uefa kupası dururken biz 132 desibelle, deplasmanda 8 yediğimiz takımı kendi sahamızda 2-1 yenmekle filan yıllarca övünmeye devam edelim. Yok eğer büyük hedeflerin peşindeysek , oyunu kuralına göre oynayıp , stadın en değerli yerinden en fazla parayı kazanmamız gerekir. Avrupanın en büyük kulüplerine baktığımızda en ateşli seyircilerin çoğunlukla kale arkası tribününde olduğunu görürüz. ( örnek : Juventus, Bayern Münih , İnter, Milan ... ) Ama onların taraftarları " biz çok bağırıyoruz , deplasmana da gidiyoruz , stadın en iyi yeri bize ucuza veya bedava tahsis edilecek , bu bizim hakkımız , yapmazsanız alayına gideriz " türünden sözler söylemiyor olsa gerek !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (16-05-2008 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bize kaybettirdiği şeyleride saysak diyorum.Hoca gönderdiler.Futbolcu gönderdiler.Gerektiğinde yönetim gönderdiler.Sonra ahh lucescu ahh süleyman seba peki be kardeşim gönderen kimdi açsanıza kulaklarınızı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaslar benim anlayamadigim birsey var yönetim iyi veya kötü ama yapmak istedikleri stad mükemmel bir sey ve niye ve neden kimin nerede oturacak olmasi veya stadin yikilmamasi konusulur anlasilmaz bir sey bakin stad tarihi bir stad evet ama yenilik olmadanda hic bir yere gelinemiyor yoksa hangi arkadasimiz son odel cep kullanmiyor veya kac kisinin evinde televizyon yok demek istedigim yeni stada destek verelimki oldugumuz yerde pineklemiyelim hic kimse icin yarari yok carsida bence nerede oturursa otursun Besiktasimizi costurur. Selamlar Murat
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ama buna benzer yazıları hep yazıyoruz ama stadın yapımıyla birlikte bu düşüncemize de karşı çıkılıyor, aslında anlatmak istediğimiz çok basit, boşverin çarşı denilen oluşumun yaptıkları eylemleri, koordineli küfürleri, kısacası alıştığımızı stad rezillikleriyle beşiktaş ismine verdiği zararları, bunları hadi geçtik diyelim, yeni yapılacak ve yönetim kurulunun açıkladığı stad geliri beklentilerini doğru çıkarması için çarşı grubunun şu anki bulunduğu yerden maç izleyebilmesi için mensupları epeyce yüklü meblaları ödemeleri gerekmektedir, tahminimizce bu grubu oluşturan kişilerin bu miktarı ayırabilecek gelire sahip değillerdir, ee bu durumda çarşının yerinin değişmemesi gerektiğini savunanların bu konuyla ilgili fikirleri nelerdir acaba? ne gibi bir planları var? onların yerine oraya çekilebilecek ve o parayı verebilecek taraftarların kulübe verebileceği katkıyı çarşı grubu kaç desibellik bir rekorla verebilir? bunlara da mantıklı 1-2 cevap alabilirsek bizi yine aydınlatmış olursunuz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bende kesinlikle çarşının Beşiktaşın önüne geçirilmesine karşıyım... Ancak şuda bi gerçek ki bu grup bu takıma hava katıyor... Onları kale arkasına alalımda bakalım onların yerine orada kim takımı onlar gibi destekleyecek. En güzel konumda olduğu çin çekirdek çıtlatıp maç izlemeye gelecekler olursa nasıl olacak...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61704-inonu-yikildiginda-carsinin-yeni-yeri-neresi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |