![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ta Fahri şaşkınlığı! Beşiktaş'ta Fahri Tatan'ın Konyaspor'a verildiğinin açıklanması Beşiktaş kafilesinde şaşkınlıkla karşılandı. LİG TV Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt'a konuşan Fahri Tatan da şaşkınlığını gizleyemedi. "Ben Beşiktaş'a geldiğimde milli takımda oynuyordum. Geldiğimden beri bana şans tanınmadı. Forma giydiğim maçlarda da iyi bir performans sergiledim. Ne Beşiktaş'ın beni gönderdiğinden ne de Konyaspor'un beni transfer ettiğinden haberim vardı. Bu transfer gerçekleşmeden önce bana haber vermeleri ve benim görüşümü almaları gerekirdi" açıklamasını yapan Fahri Tatan hazırlık maçlarında oynadığı futbol ve attığı 2 şık golle ayakta alkışlanmıştı. Bu transfer haberine tek tepki Fahri'den gelmedi. Takım arkadaşları da bu karar sonrası tepki gösterirlerken kaptan Delgado'nun "Sana haber vermeleri gerekirdi. Demek böyle birşey sana yapılmışsa takımda her futbolcunun da başına gelebilir" dediği ifade edildi. Öte yandan Beşiktaş forumlarında da alınan bu karara taraftardan tepki yağıyor. (Ligtv.com.tr)
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ulan yeter artık bu rezilliğe son verin artık. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeteeerrrrrrrr artık demirören sen git kendi şirketinin başına, çek ellerini beşiktaşımızın üstünden sinanıda ertuğruluda al gittttttttttt.........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sizin gibi insanlar olmaz olsun bütün futbolcularımızı sattınız. bu adam beşiktaşı gerçekten çok seviyodu kalmak için elinden geleni yapıyodu sırf beşiktaşta kamlak için. demekki bizim yönetime yaranılmıyomuş. ulan ertuğrul senin gibi insan olmaz olsun o fahriye yazık değilmi sana ve beşiktaşa yararlı olmak için hep çalıştı adam bu kadarmı gözün kör senin yazık günahya.ortada adam akıllı adam yok zaten sen bide fahriyi sattırıyosun pes yanii maf ettiniz ulan bizi bizim düştüğümz hallere inş sizde düşersiniz bunların hesabı öle bii srulcakki sizden allh bunu yanınızda bırakmaz inş. hepsi tek tek elden gidiyo sezoon sonu şamp. olamadığmz gibi gidenler için ahh çekicezz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fahri gibi adamı satmayıpta ugur incemanada o parayı vermeseydiniz ne fahriyi satmak zorunda kalırdınız nede ugur incemana o parayı verirdiniz adam kalsaydı ugur incemandan daha fazla iş yapacaktı bunu bir kenera yazın arkadaşlar... bu yönetim oduğu sürece biz gün yüzü göremeyiz... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlar tam salak,fahri gönderilmiydi.bunların gideceği yok 2010 yılına kadar dayanacağız. ben bu sene basketbol-voleybol ve hentbol dende bir şey beklemiyorum.inşallah ikinci liglere düşmeyiz.
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakketten yazıklar olsun.. kime?ertuğrul sağlama..bunlar futboldan anlıyosa bende adam değilim | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |