![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu: Fahri ile iki yıllık sözleşme imzaladık. Yakında bizim takıma katılacak. BEŞİKTAŞ geçen yıl Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Fahri Tatan'ı Konyaspor'a verdi. Yeni sezon öncesinde de Ertuğrul Sağlam tarafından Avusturya'ya götürülen Fahri'nin kamptaki başarılı performansı, bu sene takımda kalabileceği şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Eskişehir, Sivas, Rize gibi takımların da talip olduğu Fahri'nin Konya ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Konya Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, "Fahri'yi renklerimize kattık" dedi kaynak: fotomac Arkadaslar inanmak istemiyorum ancak dogru olsa gerek cunku dun aksamki sb macinda kadro : Hakan Arıkan (Dk. 76 Erdem), Ali Tandoğan (Dk. 46 Serdar Kurtuluş), Sivok, Zapotancy (Dk. 65 Tuna), Emre (Dk. 46 Seric), Serdar Özkan (Dk. 46 Ekrem), Cisse (Dk. 74 Necip), Delgado (Dk. 74 Mehmet), Aydın (Dk. 65 Tello), Holosko (Dk. 65 Can), Nobre (Dk. 46 Bobo) kadrosuyla mücadele etti. Fahrinin yedeklerde dahi olmayisi malesef bu haberin dogruluk oranini arttiriyor. Millet bomba uzerine bomba patlatiyo biz adam gonderiyoruz... Ustelik kampin en iyisi diye afis olan adami gonderiyoruz ben artik bu yonetimin BESIKTASLILIGINDAN suphe ediyorum YETERRRRRRRRRRRRRRRRR...
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
fransa'nin carsisi ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | sinani da al git be demiroren git artik yeter !! koray'i,adem'i,toramani verdiniz simdide fahri yi veriyonuz yetmedimi ?!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bu ne lan bu ne bu yönetimin a.q valla bak cok sinirlendim yaaaaaaa FAHRI BU SENE BOMBA OLCAK DIYE IDDAAYA GIRIYOZ adam seyine sallamiyo satiyo hayret yaaaaaaa Demirören ![]() BENDE DUYDUM 15 Temmuz LIGTV DE Son dk haberi diye
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu bjkdelgado tarafından (16-07-2008 Saat 07:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu haber inaşallah doğru değildir. Bir taraftan ortasahaya alternatif arıyoruz derler diğer taraftan fahri gibi oyunu iki yönlü oynayacak kapasiteye sahip adamı verirler böyle yönetim anlayışı olmaz olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haber doğruysa diyecek cümle bulamıyorum
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() | yönetim ve karakter olarak en uygun yapılabilecek bir hareket daha yaptılar, onlara yakışır helal olsun bir kez daha kendinizi etiket yaptınız size diyecek bir şey bulamıyorum artık sözlüğümde söylenecek bir kelime daha kalmadı ! yalanlamadıgımıza göre ! haber dogrudur . saygılar not: Ertugrul hoca senden de şüphe etmeye başladım artık !
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |