![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | carsinin yeri ayni kalmali bence.takimi motive eden ve bircok maci kazandiran bir taraftar grubudur.kimse kiskanclik yapmasin bu konuda.yoksa sizler fb gibi sessiz sedasiz mac mi izlemek istiyorsunuz.tabi ki kimsenin kimseden ustunlugu yoktur ama biz besiktasliyiz digerlerinden ustunuz. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunun tartışılması bile yanlış bence Çarşı grubunun Diğer Beşiktaş taraftarlarından fazlası olmadığını düşündüğümden kale arası veya neresi olursa olsun karşı gelmemesini beklerim bakarsanız Avrupada bir çok kulübün en ateşli taraftarları kale arasındadır, neden yoksa Çarşı kale arasını kendine yakıştıramıyormu ve ayrıca daha çok gelir getirece kapalı tribünün çarşıya bedavaya verilmesinede çok karşıyım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Burada Feneri örnek vermek istemem . Ama , Adamların bir yıllık tribün geliri 40 milyon dolar. Arkadaşlar 40 milyon dolardan bahsediyoruz. Roberto Carloslar Shevcenkolar buna geliyor, desibel rekorlarına değil. Ben Ankarada yaşıyorum , fırsatım olduğu sürece yılda 1-2 kez İnönü'de maç izleyebiliyorum. Ama televizyondan görüdğümüz kadarıyla ( yakın çekimlerden ) İnönüde kapalı tribünün yaş ortalaması 15 -25 arası... Kapalı tribünün kombine biletlerinin yıllık 1 - 1,5 milyardan aşağı olmayacağını düşünüyorum ( yanlışsa bilenler söylesin lütfen ) . Şimdi , 17-18 yaşında bir çocuğun ( büyük ihtimalle öğrencidir ) , bu parayı nasıl verebileceğine benim aklım ermiyor. Demekki ortada bir bedavacılık var. Ve buda koskoca Beşiktaşın tribün gelirlerinin çok komik rakamlarda kalmasına sebep oluyor. Daha öncede dediğim gibi , eğer büyük hedefler istiyorsak , bu kısır döngüyü yıkmamız lazım. Hemde bir an önce
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Birde şu beleş bilet mevzusuna gelelim Çarşıyı savunan arkadaşlar yok öyle bişey diyolar.. Onlara bi sorum olcak basketbol maçlarına biletler 10 lira diye pahalı diyip gitmeyen Çarşı nasıl oluyorda Kapalı bileti ve kombinesi alabiliyor. Buna mantıklı bir cevap vardır umarım.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çarşı grubuna mekan farketmez bizler mekansız kralız bize her yol paristir alayına gider... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ne sevdaymış, burayı okuyanlar Çarşıda Beşiktaş değil de Kapalı sevdası var sanıcaklar. Helal olsun. Çarşı marşı ama Beşiktaşlının Beşiktaşlıyı ezmeye yemeye bitimeye çalıştığı başka bir konu daha yok. bitmişiz biz, bir özelliğimiz kalmamış.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61704-inonu-yikildiginda-carsinin-yeni-yeri-neresi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 15-05-2008 18:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |