Alıntı:
msaldiray´isimli üyeden Alıntı
Ya madem biçok maçı Çarşı kazandırıyor özellikle bu sezon neden şampiyonluğu iç sahadaki puan kayıpları yüzünden kaçırdık ??? Her iyi güzel şey galibiyetler Çarşı sayesinde tüm olumsuzluklar puan kayıpları yönetim yüzündenmi ? Valla hermaç küfür dinlemektense şarabıda içeriz esrarda çekeriz i dinlemektense ben sessiz sedasız maça razıyım zaten bu güzel!!! tezahüratlar yüzünden sezonda ortalama 3 maçı sessiz sedasız oynuyoruz..
Birde şu beleş bilet mevzusuna gelelim Çarşıyı savunan arkadaşlar yok öyle bişey diyolar.. Onlara bi sorum olcak basketbol maçlarına biletler 10 lira diye pahalı diyip gitmeyen Çarşı nasıl oluyorda Kapalı bileti ve kombinesi alabiliyor. Buna mantıklı bir cevap vardır umarım.. |
sen sessiz sedasiz mac izlemeye razisin ama bizler degiliz.anlayamadiginiz bir konu var.carsi ve besiktas taraftari birbirinden ayrilmaz bir butundur.carsi tum taraftarlari icinde barindirir.yani hicbir zaman carsi ve digerleri diye birsey sozkonusu degildir.ama taraftara bir oncu lazimdir bu da carsidir.ben bu forumda carsiyi elestiren bircok yazi yazdim kendime gore hakliydim.simdide carsiyi oven yazi yaziyorum besiktasin iyiligi icin ne guzelse onu istiyorum.bu konuyu acan arkadas bence gereksiz bir is yapmis.carsinin yeri kapalinin ortasidir.kale arkasina tikilacak bir taraftar grubu degildir carsi.