![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taçtan kontratak yiyen tek takımız ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her$eyin bi ilki vardır ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | iLk we son oLsn ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | komedi ya. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bu sne allah yardımcımız olsun geçensene ayaklarıma kramp giriyodu maç seyrederken,karın kaslarım ağrıyodu sinirden etmediğim küüfrler kalmadı.bu sne dah kötü olacak hemen hemen tüm takımlarda büyük bir değişim var konyada değişim,kayseride az olsada istikrar,trabzonda büyük bir değişim,ve diğer takımlar bu sene tribün dahi heryerde büyük vukatlar olur.umarım tribünde farklı sesler çıkmaz son vestel maçındaki gibi kazan kaynıyo.kimsenin beşiktaştan umudu yok artık yazık oluyo eriyo kulüp
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | gorunen koy kilavuz istemez biz bu sene hem sivasin hem tabozunun arkasinda ligi bitirecegiz gibi geliyor bana hala adam gibi bir orta sahaya futbolcu alamadilar hal boyle olunca yol gecen hani gibi elini kolunu sallayan kaleci ile karsi karsiya kaliyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | kalecilerde zaten bombaaa ayrı paragraf açmak laızm burada onlar için hep tipik goller çalışarak düzeltilmezmi bir hata yaaa detürk doğru yaklaşım sivasıda saymayı unutmuşum he heee gülermisin ağlarmısın
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ilk süper kupayı alan takım ilk kurulan takım .......... ilk taçdan kontra yiyen takım ![]() ![]() ![]()
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |