![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Besiktaslilik durusu bu ise artik diyecek bisey bulamiyorum yaziklar olsun yonetime | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu nasıl bir yönetiMdir.yazıklar olsun yaa artık yeterrrrrrrrrrr YILDIRIM DEMİRÖREN YETRRR [color=red][b][color=red] ![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu antibiotic tarafından (17-07-2008 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
esas nokta gönderilme şeklindeki ********lik.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle Fahri nin gönderilmesi kampdaki çalışkanlığı ve güzel oyunları için yanlıştı. İkincisi gönderiliş şekli yanlış herşeyin bir usulu yöntemi var ya ne saçma birşey bu adam ne dese haklı bencede. Bizim başımızda bu yönetim ve teknik kadroı olduğu sürece bu tür şeyleri daha çok görürüz. Yönetim istifa, Ertuğrul İstifa, Tabi Sinan Engin de istifa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fahri'nin kalitesinin BEŞİKTAŞ takımı için yeterli olmadığına inananlardanım ama bu işbilmez rezil tüpçü ve onun yönetiminin yaptıkları insanlık ve etik değerlere sığmayan şeyler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | futbol takımını ve kulübü yönetenler artık arsızlaşmış biraz neler yazılıyor çiziliyor hiç banamısın diyen yok nerdeyse yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek ne biçim adam bunlar fahri güzel şeyler söylemiş hepsinde de haklı adam gerçek beşiktaşlılar zorla takımdan koparılıyor
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |