|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
16-07-2008, 20:48 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Sinan Engin, Bobo hakkında çıkan transfer söylentilerine de nokta koydu. Türkiye'ye dönen Beşiktaş'ta havalimanında kamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Genel Menajer Sinan Engin, 14 günlük bir kamp çalışması yaptıklarını belirterek, "Teknik, fizik ve kaynaşma açısından çok iyi bir dönem geçirdik. Bir tatsızlık dışında her şey çok güzeldi. Kamp boyunca 4 tane hazırlık maçı yaptık. Dünkü oynadığımız hazırlık maçının sonucu bizim için çok önemli değil. Hocamız bir sürü futbolcu arkadaşlara da şans verdi. Her şey iyi gidiyor, iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Şimdi 2 günlük bir tatilimiz var ve bu iki günlük aranın ardından cumartesi sabahı antrenmanlarımıza başlayacağız. Çarşamba günü de tekrar Avusturya'ya geçeceğiz. Bu biraz daha yüksek seviyede ve ciddi bir kamp olacak. Bu defa daha güçlü rakiplerle karşılaşacağız" diye konuştu. Siyah-beyazlı ekibin golcü ismi Bobo'yla ilgili yapılan değerlendirmelere katılmadığını ve bu oyuncunun kesinlikle isteksiz olmadığını da söyleyen Engin, "Bobo takımdan ayrılmayacak. Basında her gün Bobo'nun gideceği yönde haberler geçiyor. Ayrıca Bobo'ya da gelen bir teklif yok. Bobo çok iyi bir oyuncu, satmayı da düşünmüyoruz. Fahri Tatan ile ilgili de Konyaspor ile bir görüşmemiz var" şeklinde konuştu. Sinan Engin, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez olayı içinde "O konu bitti, kapandı gitti" dedi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
16-07-2008, 20:53 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bobo'yu isteyende yok zaten, yetti gayri bu topikler, yetti Bobo konusu. Medya'da artik biraksin.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
16-07-2008, 23:22 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Kim inanır siza ligin başlamasına 1 hafta kala Delgadoyu ispanyaya, 3 gün kala Boboyu kieve, devre arası Holoskoyu bir takıma satmayacağınızın garantisi var mı? Oyuncu satılırsa en son taraftarla oyuncunun kendisi öğreniyor. | ||
17-07-2008, 00:25 | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Karakanat aynısını yazıcaktım bende katılıyorum. Herşeybeklenir yalan değil.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |