|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-07-2008, 00:00 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
nouma'yı , ibrahim toramanı ve üzülmezi beşiktaş duruşuna yakışmayan halleri sonunda gönderdiniz ... buraya kadar tamam .. bi yerde haklısınız .. koray avcı'ya , burak yılmaz'a , şimdi de fahri tatan'a uyguladığınız ambargonun neresinde beşiktaşlı duruşu .. işinize gelince duruş , işinize gelmeyince vuruş .. yemin ediyorum adamı canından bezdirirsiniz... çok mu ihtiyacınız vardı 1.6 trilyona .. zengin oldunuz dimi ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
|
17-07-2008, 00:02 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | dostum ihtyacı oldugndan değil teknik heyet istemediğnden dolayı satıldı hoca istemıyorsa yonetim karşı cıkmalı hem hoca hem yonetim sucludur. En buyuk suc hocalardadır sonrada bu duruma uya yonetimdir.. Yemin ed,yorum başka bi hoca olsa bu cocugu alsa gondermez hele bole bi performans gosterıyorsa maçlarda
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
17-07-2008, 00:14 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | valla kardeşim ertuğrul sağlam ın ben o kadar söz hakkının olduğunu sanmıyorum ertuğrul ben bu adamı istemiyorum deyipte yönetiminde o adamı gönderceğine inanmıyorum takımı yıldırım kuruyo, transferi engin yapıyo , ertuğrul anca maçlardan sonra söz alıyo burda işler böyle yürüyo malesef
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | ||
17-07-2008, 00:22 | #4 | |||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
onu gondermesinde payı buyuk hocanın cok istediği bi adam varsa ona lazım oalcaksada asla gondertmez izin vermez.. Yonetim karar verseydi en başta adamı kampa aldırtmazdı direk satardı isteyenleride vardı zaten . Bide diyelim ki yonetim gonderdi ee o zman yonetim senin işine karışıyorsa demekki bırakıp gideceksin senin orda piyon gibi durmana gerek yok . Kendini kullandırtmicaksın eger durum boylese.
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
17-07-2008, 01:05 | #6 | ||
Akademisyen Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 | Yorumsuz...dusuncelerimizi aynen yansitmis | ||
17-07-2008, 01:10 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Takımın yararına olmasada bazı zamanlarda duruslar onemlidir. Ama bizim yonetim hem zarar veriyor hemde durus acısından kotu ornek oluyo. Ne kadar elestirsek azdır. 100 tane demiroren 1 serdar bilgili etmez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |