![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | holosko iyi çıktıya şimdi topuza saldırıcak her türlü fedakarlık derken acaba neyi kastediyor!?... İnşallah kulübü verip topuzu almaz... ![]()
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalan ya topuz mukavelesini yeni uzatmadimi kayseride. daha nediye ugrassinlar topuzla
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi toramanın yaptığı hatalar diz boyu yapmayın allaşkına topuz gelsin orta sahaya ilaç olur şampiyonluk için biraz umudum olur toraman gelse zaten yedek kalıcak topuz direk oynar bu takımda çokda yararlı olur.Başkan bize topuzu getir!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baskan insallah bizi yanıltır ve holoskodan sonra 2. dogru transfer hamlesinide topuzu alarak yapar. Topuzu alırsak takımda cok buyuk bir bosluk dolucak. O mevkiye ihtiyacımız var. Topuz hem iyi futbolcu hemde liderlik vasfı ust duzeyde. Bu tur transferler bizi bi yere getirir. Ugur inceman ve ekrem dag tarzı oyuncular neden hala alınıyor anlamıs degilim. Lutfen kimse ugur ve ekremi korumaya gecmesin. İkisininde kapasitesi belli. Ve soruyorum icimizden hangi besiktaslı bu ekrem ve ugur ah bizim takımda olsa diye ic gecirmistir?? ben soyliyim hickimse. Topuz farklı su an cok iyi ve gelecegide cok parlak. Alınırsa yonetim buyuk is yapmıs olur !!
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | guzel kardeslerim takımın eski futbolcuları kimse bana savunmasın. Senelerdir sampiyon olamıyoruz ve o takımda bu futbolcular gorev yaptı. Bu isimlerle olmadıgı anlasıldı ve taraftar holosko,sivok, zapo ve olursa topuzdan medet umucak tabiki. Ne yapalım 4 yıl daha uzulmez sol bek, tandogan sag bek , toraman zan stoper mi oynasın? Merak etmeyin topuz karsılıgını verir o paraların. karakterli cocuk!!
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tupcu baskan bu tranferide yaparsaa artik kendini asicakk bence takima kesinlikle o lazim serdan ozkanla olcak is deill bu ama toraman'i wermesinler war mi toraman qibi bi defans turkiye'de..?
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya toramannn durup durup olmıcak yerde hata yapması sizirlerimi bozuyodu şimdi oonuda özledim walla ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLIYSAN ÖVÜN! DEĞİLSEN İTAAT ET!!!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |