![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya yeter artık yaa yerin dibine geçtik yaa yeteeeeeeeeeeeeeeer.. bunlar adamı beşiktaştan soğutur yaa | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rezil ettiniz takımı be. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hep söylüyorum arkadaşlar. büyük yazı asalım. sizler gitmeden bizde gelmeyeceğiz diye. onlar gidene kadar maça gitmeyelim. sıfır çeken tribüne oynasınlar görsünler ne oluyor. bu kadar dalga geçmek olmaz ya. sinan engin'in röportajını hatırlıyorum. süper bir futbolcu aldık herles görecek diyordu. adamın gözü bozuk çıktı. şimdide sivok süper zapo süper seric süper diyor. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Guest
| haberin bazı kısımları okunmuyor ama şunu anladım galiba aldığımız oyunculardan dolayı bi dalga geçme mevzusu...herkeste hemen hazır,tamam ttakımımız güzel yönetilmiyor ama bekleyelim azıcık biraz sabır ya...tamam bekleye bekleye bizde bıktık ama ne yapalım karşılıksız sevdik...başka çaremiz yok bekleyeceğiz ve göreceğiz ligde nasıl oynadıklarını... | ||
|
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu tüpçü tepede oldukça her konuda rezil oluruz biz daha, 2 milyon euro'ya alıp 2 maç oynatmadan futbolcuyu salıvermek hele hele sağlık sorunu olan bi adama bu kadar yatırım yapmak hainliktir başka bişi değil | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |