![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ, YİNE BEŞİKTAŞ OLUR.. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Avusturya kampını Nurettin Ercan’a değerlendirdi. Kamp çalışmasının mükemmel geçtiğini belirten Engin, “Tüm futbolcularımızın çalışmalara katılması ve sakatlık geçirmemesi bizim için kampın en sevindirici tarafıydı. Eksiklerimiz yok mu? Tabi ki var ama gücümüzü ve neler yapabileceğimizi de çok iyi biliyoruz. Hazırlık maçlarında aldığımız skorlar ve oynadığımız futbola kimse kanmasın. Beşiktaş Şampiyonluğun en büyük favorisi ve kendimize rakip de görmüyorum. Geçtiğimiz sezonki gibi hakem hataları olmazsa şampiyon biziz” dedi. KADROMUZ DAHA İYİ YENİ transferlerle Beşiktaş’ın geçen seneye göre daha güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Engin şöyle konuştu: “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki geçen sezonki kadromuzdan çok daha iyi kadromuz var. Türkiye’nin en iyi forvetine ve orta sahasına sahibiz. Defansımıza da çok önemli kendi ülkesinin milli takımlarında oynayan futbolcuları aldık. Seriç eleştiriliyor ama bu futbolcu İtalya’da Bari, Brescia, Parma ve Hırvat Milli Takımı’nda oynadı. Bu takımlarda oynayan futbolcu kötü olamaz. Bonservisine para vermedik. Beşiktaş’a çok faydalı olacağına inanıyorum. Sekiz yabancı futbolcudan altısını ilk 11’de oynatabiliyoruz. İki yabancı da kulübede oturacak. Ama o kadar iyi yerli futbolcularımız var ki yabancıların işleri çok zor.”
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakemkleride yeneceksiniz kardeşim önünüze km çıkarsa en iyi kadro bizde diyosun her mç rakipden bir fazla atacaksın herşeye rağmen 3 hece 8 harf tek aşk beşiktaşk
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |