|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-07-2008, 13:46 | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 29 |
[font=Arial Black]beş yıllık başkanlığı boyunca kulübümüzü nerden alıp nereye getirdiği açıkça ortada olan başkanımızın inatla kulübü daha da aşağı çekme gayretlerine son verelim herkese iletip arkasında duralım (bazen atılan küçük adımlar, gelecek büyük adımların habercisidr.)[/FONT] sevmiyoruz,istemiyoruz yeter artık
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. Konu kuzey tarafından (17-07-2008 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
17-07-2008, 13:52 | #2 | ||
Sewiyorum Deli Gibi Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 | bende böyle düşünüyorum ama ben giderim dayanamam
__________________ Anti-Demirören | ||
17-07-2008, 14:14 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Benim,futbol seyetme zevkimle demirören'in ne alakası var Hem maça gitmeyeceksin,hem takımına katkıda bulunmayacaksın sonra da yönetim istifa yok yaaa .Tabiki yönetim istifa etmeli,bu kulübü yönetemiyor..ama bunun benim futbol zevkim mani olmasını da istemem doğrusu.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- "GİT DEMİRÖREN GİT,SİNAN'IDA AL GİT" !.....
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
17-07-2008, 14:24 | #5 | |||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 29 | Alıntı:
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | |||
17-07-2008, 14:41 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | yok olmaz öyle kimse dayanamaz buna en iyiisi maça giidip direk düdüğün çalması ile yeterrr yıldırım demir ören ,,,yeeeeeeterrrrrr yıldırım demri öreeeennn,,,, sinanıda algit sinanıda sinanıda..herkesin elinde posterler ŞEREF BEY ,SÜLEYMAN SEBA posterleri ama herkes bir anda grup grup olmaz bu iş alt bağırıp kutu susarsa tribübünde bu sefer çatışmalar başlıyacak helal olsun ki bu yönetim taraftarıda bir birine düşürdü, bu konuda iyi bir adım atmak lazım böyle gitmez bu iş.kulübü erittiler rezil ettiler. dediğim gibii tarftarın komplesi isyan etmeli olmaz yoksa grup grup 35 bini birden
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
17-07-2008, 15:08 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | maca gitmemek sadece bi fikir ortak noktamız demirorenin istifası bence tartısma yapmadan bu ortak paydada bulusup neler yapabilcegimizi paylasmalı tartısmalıyız. en iyi cozum yoluna ulasmalıyız...... fahri olayından sonra iyice .... cıktı isin
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
17-07-2008, 15:15 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Valla ben maça giderim,Maç başlamadan önce ,ve devre arasında yönetimi protesto ederim.Maç oynanırken de takımı mı desteklerim.Doğru 5 yıldır şampiyon olamıyoruz.Onun için sen bırak beşiktaşı FB li ol.Bak o 2 yılda 1 şampiyon oluyor...O meşhur taraftarı olan liverpool en son ne zaman şampiyon oldu biliyormusun...Senin mantığına göre boş trübüne oynamalı...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
17-07-2008, 15:28 | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 35 | Alıntı:
"Yense de yenilse de taraftarın senle, Üzüntünle ,sevincinle,seninle birlikte" diyenlerdenim ben...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |