![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş’a talibim 18 Temmuz 2008 ![]() DÜNYANIN en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi. Abramoviç’in arkadaşı Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti. Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var. Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız."
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Belki bir çok kişi karşı çıkar ama ben kim gelirse gelsin demirörenden daha iyi olacağı kanısındayım.Hem bu adamlar reklam yapmak için milyon dolarlar döküyor neden Beşiktaşı avrupa markası yapmasın???Belki bizde Chealse nin Türkiye şubesi oluruz ![]()
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kim ya yok daha neler bizde armatür var gelir ihsan abimiz başımıza
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmaz ya
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Parayla mı başkanlığı satıcaz Beşiktaş kültüründen ve camia içinden olmayan bir insanı başkanlıüğa istemiyorum para olmasın ama bizden olsun kartal olsun. Demirören olsun, dışarıdan olmasın. Bak demirören bile olsun diyorum yanii...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence olsun hem adam bjk seviyo
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Adam ta Azerbaycandan bu takıma aşık ise tek kelim ile saygı duyulur artı adamın yanındaki isim İhsan Kalkavan'ki o futbol şube sorumlusu iken M-A-F dönemini yaşadık ALLAH için karşı çıkanlara söylüyorum Demirlady ne yaptı ya o kadar çok zarar verdiki ya BEŞİKTAŞ sadece şampiyonluk değil lütfen adam gün ve gün en değerli hazinemiz olan prestijimizi eritiyorki bu parayla kupayla ölçülmez ALLAH ömür versin Seba zamanında gs 3 temiz şampiyonluğumuzu çaldı sayın Demirlady gs ve Adnan Polat' yaranmışlık yapıyor karşı çıkanlar geçmişe baksın birde şimdiye baksın ya lütfen öyle atıp tutması değil ve son olarak DEFOL SİNAN DEFOL,ERTUĞRUL,DEFOL DEMİRÖREN........
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Biz alışık değiliz böyle şeyleri.bazı şeyler paraya satılmaz. ihsan kalkavan gelsin artık başkanlığa | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |