![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Hic utanmadan sikilmadan cevap yaziyor ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hadi yönetimdeki bütün isimleri geçdim zaten bişi beklemiyoruz da hani adam gibi adamdı ertuğrul sağlam noldu ayıp denen bişi var ya madem yollancak bu oyuncu neden kamplara aldınız ki beşiktaş forması için neler yaptı kamp boyunca hiç mi gören olmadı bu saaatden sonra herkes diken üstünde olsun valla bi bakmışın bi msj bi bakmışın başka takıma yollanmışsınn...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kampın benim gözlemlediğim kadarıyla en formda oyuncusuydu yazık sadece yazık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorumsuz (..................) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesin böyle bir şey dedi mi bilmiyorum, bugünlerde Sinan'ın, Toraman ve Üzülmezîn ağzından abuk sabuk laflar çıkacaktır, ağzından değil de medya öyle gösterecektir, her şeye inanmamak lazım o yüzden, sazan olmamak lazım!..Ama eğer böyle bir şey dediyse de çok büyük ayıp etmiş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ulan hata yaptiniz bide inek gibi konusmayin hala beni bilen bilir hayatta hakaret etmem ama bunlar harbi kasiniyor artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |