![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi. Abramoviç’in arkadaşı Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti. Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var. Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız." Hürriyet
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
"Beşiktaş’a talibim" Türk pasaportlu Azeri armatör Mubariz Mansimov, siyah beyazlı takımın başkanlığına göz koydu. Mansimov, göreve getirilmesi durumunda sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini söyledi. Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi. ABRAMOVİC'İN ARKADAŞI Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti. Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var. Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız." KAYNAK:LigTv | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
BEŞİKTAŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | duydum bu haberi.hatta az önce teknik kadro bölümüne yazdım.özür dilerim.senin daha önce açtığını görmemiştim.konuya gelince.bu habere gerçekten çok sevindim.adam beşiktaşı avrupanın 1 numarası yapmak için tüm servetini harcicağını sölüyo.hatta sadece göğüs reklamına 50 milyon euro verecekmiş.üsütne beşiktaşın tüm borçlarını kapatacakmış.inşallah gelir beşiktaşın başına.adam tam bir beşiktaşlı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | insallah gelirr
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Türk pasaportlu Azeri armatör Mansimov, Beşiktaş'ta başkanlık koltuğunu oturmak istiyor. 18 Temmuz 2008 10:21 Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi. Abramoviç’in arkadaşı Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti. Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var. Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız." Hürriyet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede gelse cok ıyı olur gercıo ben bu nunla ılgılı yazmıstım 15 gun once hayırlısı
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |