![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
İbrahim Toraman, "F.Bahçe ve G.Saray forması giymem" açıklamasını yalanladı. Birkaç gün önce bir internet sitesine yaptığı, “Fenerbahçe ve Galatasaray formasını giymem. Kendime Fenerli ya da Galatasaraylı İbrahim dedirtmem” açıklamasıyla gündeme gelen İbrahim Toraman, bu sözlerin kendisine ait olmadığını söyledi. Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılıp, satış listesine konulan tecrübeli futbolcu, “Fener’e de giderim, Galatasaray’a da. Menacerim, iki kulüple de görüşebilir. Sonuçta ben bir profesyonelim” ifadesini kullandı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | Gider tabi sonuçta futbolcu dediğin adam 10-15 sene para kazanıyo bu işten.. Hele ki sen adamı kovduysan. affedilmek istiyorum demesine rağmen affedilmeleri gibi bi olasılık bile yok diyosan adam neden gitmesin.Neticede insanlar bu işten ekmek yiyolar böyle düşünmek lazım. Seçme şansı olsa tabiki Beşiktaşı seçeceğini herkes biliyor fakat sen onu illa kovarsan gs'yede gider fb yede | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidebilir tabi sen zorla gönderirsen Neticede ekmeğini futboldan kazanıyor Adam gitmek istemiyorum dedikçe bizimkiler zorluyorlar Gidersede kimse gocunmasın suç onda değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Aslanım Toraman koçum Toraman , gerçek Beşiktaşlı diyenler.Şimdi tabikide gider diyorlar... Müsadenizle ben gülmek istiyorum..... ![]()
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tabiki gidecek PARASINI SENMİ VERİYOSUN HEM KOV HEMDE GİTMESİN SUÇU BEN TORAMAN BULMAMKİ O YİNE BEŞİKTAŞLI AMA NETİCEDE EKMEK VAR İŞİN UCUNDA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
nedemekki simdi bu adam yapıcağını yaptı pişman olduğunuda anllattı affedilmicekse tabiki başka takımda oynıcak napsın yani futbolumu bıraksınnn saçmalıkkkk
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Profesyonel futbolcudur, istediği takıma gider. Aşalım artık bu konuları. Basının gazına gelmeyin. Kolpa basın bayılır böyle haberlere, çünkü böyle haberler kutuplaşma yaratacak ve yeni tartışma ortamı doğuracaktır.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |