![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Bu işler tüp satmaya benzemez haydi arkadaşlar kulubümüzün derdi hep aynı sıkıldık artık elalem 15---20 bin kombine satıyor bizim hangi statta oynucağımız belli değil aldığımız topçular kapalı kutu artık yeter ihsan kalkavana tam destek lütfen bu başkanlığa aday arkadaş sıkı beşiktaş hayranı parasıda var gelsin yeter artık borç borç borç bjk tv bile borç tan kapanmak üzere nedir bu yahu lütfen destek ihsan kalkavan
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | arkadaşım niye böyle saçma konular açıyosunuz lig başlayacak sen başkanı istifaya davet ediyosun dur bi bakalmım bu senede başarı gelmezse zaten kendisi istifa eder.
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biz 3 senedir her sezona bu senede başarı gelemzse istifa eder diyoruz ama.Ohooooo.Walla adam gibi topçularımız olsa adam gibi top oynasak neyse.Sattığımız klebersonlar,carewler,del bosque ler nerelerde neler yapıyolar bakın da görün.Kimi getirsen olmuyo işte.YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | kesinlikle zorro sana katılamam durbakılım diyorsun busene görelim diyorsun 10 senede bir şampiyonluk gördüm kusura bakma beşiktaş tarftarını bukadar kimse oyalayamaz sabır edecek halimiz kalmadı busezon olur dur seneye olmadı iyi yoldayız transfer tutmadı ama alıcaz iyi adamlarla anlaştık aaa yeter be kardeşim hep en iyi 2 .ciyiz adamda para var bence hemen gelsin yönetim istifa
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | taklımda ne kadar iyi oyuncu varsa ne kadar besiktaslı oyuncu varsa hepsini sattılar ben anlamdım bu sene transferleri ve taraftarları hadı toraman üzülmezle kava etti bahanesiyle satılık adem buyuk 17 gol attı altayda gonderdık ibrahim kaşı iş bilmezliklerinden bedavaya kaptırdık kampın n iyilerinden olan fahriyi niye sattık dahası bobo gibi bir forveti satmak için ellerinden geleni yaptılar sanki daha iyisini getirebilecekler sinan bey biz istedigimiz oyuncuyu alabıliriz dedi ne nuriyi ne cem atani alabildi solbekaksıyor iyi bi transfer lazım dediler gittiler ne oldugu bilinmeyen bi solbek aldılar yıllardır bakiye tahammül ettirdiler altyapımız cok iyi ama o iyileri uste cıkınca harcıyolar aha kımlerle sozlesmelerı ne zaman ne kadar para verılmezse serbest kalacaklarını bilmiyorlar galatasarayın fenerin dokuntulerıne tonlarca para dokuyorlar bızım verdıgımız paralarla adamlar dunya yıldızlını getırıp şov yapıyolar bızse diattaları gordonları getirip beşiktaşımızın o guzel tarıhıne bır leke daha katıyoruz valla ben anlamadım bu taraftarı cunku bu taraftar yerı gelır terörü yeri gelir nüklüeri protesto eder meydanlara dokulur ama bır turlu dertöreni protesto etmiyor demek herkes memnun sadece ben memnun degilim her maca gıttım ama bu sene stat dısında beklerim içeri girmem bu yönetim degişmezse gel azeri kardeşim sen adam edersin en azından ne oldugun belli bu yönetim manisalımı fblimi gslimi ben anlamadım yaww agırıma gidiyor nazif zorlu bile biz kadar yardım etmedi manisaya
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaşımızın önünde ki en büyük problem demirören ve sinandır... O ikisinden kurtulmadıkça her sezon hayal kırıklığı yaşamaya devam edeceğiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demirören gitsin artık yeter her sene aynı şey borç tavan yaptı alınan futnolcular yeterli değil yine hüsran bekler bizi şampiyonluk hayal demirören oldukça futbolcular anlaşamıyorlar bile terlik meselesi felan şaka gibi. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |