|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
18-07-2008, 17:06 | #1 | ||
İMansız_26 Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 |
Aziz Yıldırım engelledi Kartalhaber.com perde arkasındaki gelişmeleri yayınlıyor... Tarih: 17. temmuz. 2008...Azerbeycan'ın Başkenti Bakü'nün lüks restaurantında bir masada hareretli konuşma yapılıyor. Masadaki kişilerden biri Türk vatandaşlığına geçmiş olan dünyanın en zengin kişilerinden biri Mubariz Mansimov... Hemen yanında yanında İhsan Kalkavan ve Hakan Kalkavan var... Üçü de Beşiktaş kongre üyesi... Ve konuşulan konu hep Beşiktaş.... Yönetime gelecekleri zaman bütçe bile belli gibi... Mansimov, Yıldırım Demirören'e olan kulüp borçlarını hemen kapabileceğini söylüyor. Kağıt ve kalemle yönetim kurulu listesi oluşturuluyor. Listede çok ünlü beşiktaşlı işadamları var.... İhsan Kalkavan 'Ben dışarıdan destek veririm ama en azından üç ünlü işadamının yönetime girmesini sağlarım" diyor. Masada Beşiktaş'ın geleceği konuşuluyor. Yeni yönetimin başına genç işadamı Hakan Kalkavan'ın gelebileceği konuşuluyor. Asbaşkan ikna edilirse Tuncay Özilhan.... Futbol şube sorumluğu ise yeniden Celal Kolot'a verileceğine bile karar veriliyor. Yıldırım Demirören yönetiminin istifa etmesi için baskı yapılacak ve ardından 250 milyon YTL ile süper transferlere girişilecek. Amigolarla bağlantıya geçilecek ve daha neler neler... Ancak bu konuşmalar devam edilirken masaya spor camiasının tanınmış isimlerinden biri geliyor. Bu kişi; Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım. Önce başka konulardan söz açılıyor. Ve ardından Massimov Beşiktaş'ta göreve hazır olduklarını belirtiyor, şakayla karışık "Bundan sonra rakibin biziz" diyor. Yıldırım önce masadakileri dinliyor ardından sazı eline alıyor ve yaklaşık 1 saat boyunca Fenerbahçe başkanlığında yaşadığı zorlukları anlatıyor. Ve ardından Massimov'a "Beşiktaş'ı çok seviyor olabilirsin ama başkanlık hiç de kolay bir şey değil. Şu anda dünyanın en zengin işadamlarından birisin ama sen başkan olduğunda büyük bir çevrenin nefretini kazanacaksın. Medya da üzerine gelecek. bence sen bu işlere girme" diyor. Massimov da ardından bombayı patlatıyor; "Ben aslında Beşiktaş başkanı olmak istemiyorum ancak Beşiktaşlı işadamları büyük baskı yapıyor"... Masada bulunan Kalkavan ailesi'nin iki ferdi şaşkınlık geçiriyor. Konuşma uzuyor ama Kalkavan'lar Azeri işadamının son cümlesiyle büyük şok yaşıyorlar; "Aziz bey son sözü söyledi. beşiktaşlıyım ancak henüz görev almak istemiyorum!" Kalkavan'lar daha önce konuştukları işadamlarını teker teker arayarak Massimov'un Beşiktaş'ta görev almaktan vazgeçtiğini anlatıyorlar. Uzun zamandan bu yana çok gizli yürütülen proje büyük yara alıyor. Olaya tepki gösteren Celal Kolot ise, "Massimov Beşiktaş'ı reklam malzemesi olarak kullanmaya kalkmasın. Beşiktaş sayesinde Türkiye'de ismi duyuldu. Onun şimdi vazgeçmesi bizim için hayırlı oldu. Bir daha onun olduğu bir oluşumda ben kesinlikle olmayacağım" diyerek tepkisini dile getiriyor. İhsan kalkavan ve Hakan Kalkavan ise şu saate kadar sessizliklerini hala koruyorlar. Unutmadan... Massimov'un bugün yazdığı yalanlamayı da Aziz yıldırım'ın yazdırdığı iddia ediliyor. Sonuç olarak Hürriyet Gazetesi'nde bugün İsmail Er imzalı çıkan haberdeki kişiler Massimov'un 'U' dönüşüyle sarsılıyorlar. Demirören yönetimi de sezon öncesi rahat bir nefes alıyor. Ve kulübün resmi internet sitesinin manşetine Massimov'un açıklaması yayınlanıyor. Yazıda Masismov'un Beşiktaş'la ilgilenmediği belirtiliyor. Gelişmeler ve perde arkası olaylar kartalhaber.com'da... Haber: Erce Kaftan Not: Kartalhaber.com özel haberidir... Kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
__________________ | ||
|
18-07-2008, 17:51 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | bu ne arakadaşım böyle ya adam bjkli ayrıca kongre üyesi istemeyen taraftarlara duyurulur işte bize fırsat bence bunu yapmalıyız hep diyoruz böyle olmuyor çözüm gerek diye işte çözüm Mubariz Mansimov için bir pankart yaptıralım adamın gelmeme gibi bir ihtimali olmaz taraftar beni istiyo azize yıldıvıma ne oluyo işte bjk taraftarının hem büyüklüğünü görmek ve şimdiki yönetimden kurtulup daha iyi günler görmek istiyorsak buna destek verin lütfen tamam tamamla olmuyo ÇARŞI GÖSTER BÜYÜKLÜĞÜNÜ SEN NELER YAPMADIN BUNUDA YAPARSIN ÇARŞI İN Mubariz Mansimov İN YILDIRIM ENGİN SAĞLAM OUT
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu uçan kartal tarafından (18-07-2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
18-07-2008, 18:09 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Yaaa ne massimovu yaa bırakın bu işleri,Demirören i güçlndirmekten başka işe yaramaz bu söylentiler.Biz Demirören den kurtulmaya çalışıyoruz,bide massimovlarla mı uğraşıcaz..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
18-07-2008, 18:18 | #7 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 32 | Offff off. | ||
18-07-2008, 20:24 | #9 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | Ağzımdan aldın valla
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
18-07-2008, 20:55 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ya böyle bi habere inanan varmi arkadaslar ya, tamamen sacmalik
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |