![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Gökhan'ın bileti kesildi !.. Uzun süredir süren pazarlıklardan sonuç çıkmadı, Beşiktaşlı yöneticiler Gökhan Zan'a "Yeni takımında başarılar dileriz" diyerek kapıyı gösterdi !.. Beşiktaşlı yöneticiler "Gökhan para konusunda harbiden uçuyor. Bizden 800 bin YTL peşin istiyor... Sakatlanmayacağı garanti mi? İyi futbol oynayacağının sözünü verebilir mi? Kendisine nasıl güvenip bu parayı öderiz? Ona önerdiğimiz paradan bir kuruş artıramayız. Fedekarlık yapmazsa, yeni takımında başarılar diliyoruz." diye konuştular. Tecrübeli futbolcuyla ipleri koparan Beşiktaşlı yöneticilerin 650 bin YTL önerdiği, Gökhan Zan'ın ise 800 bin YTL'si garanti 2 milyon YTL istediği belirtildi. Siyah beyazlı yöneticiler "Böyle bir ticari anlaşma olabilir mi? Aradaki farkı düşünün... Gökhan'a söyleyecek bir şey bulamıyoruz." diye konuştular. lig tv
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Beşiktaş yönetimi adına Gökhan Zan'a teklifte bulunan menajer Sinan Engin'in geri adım atmaktan yana olmadığı ifade edildi. Sinan Engin, "Maç başına parayı kabul etmek zorunda. Çünkü başka bir alternatifimiz yok. Daha yüksek bir teklifte bulunamayacağız" diye konuştu. Yönetimin teklifini beğenmeyen, ancak geri adım atılmamasını şaşkınlıkla karşılayan Gökhan Zan'ın garanti para konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor. Tecrübeli futbolcunun yöneticilere, "Bundan önce oynadığım yıllarda hak ettiğimi alamadım. Bu sezon öyle olmayacak" dediği öğrenildi. Önümüzdeki hafta iki omuzundan birden operasyon geçirecek olan Gökhan Zan'ın başka bir kulüple anlaşması bekleniyor. Öte yandan Beşiktaş yönetimi İbrahim Üzülmez'le kavga ettiği için süresiz kadro dışı kalan İbrahim Toraman'ı affetmek için harekete geçti. İkinci kamp döneminden önce İbrahim Toraman'ın affedilmesi gündemde... ntvspor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Git yaa sana mı kaldık... cam adam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |