![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    İMansız_26  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]() ![]()  |     Aydın'a engel     Kartal'ın hocası, Trabzonspor'un çok istediği Aydın Karabulut'un ayrılmasına izin vermedi. TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam, geçen sezonun son haftalarında sık sık şans tanıdığı Aydın Karabulut'un Trabzonspor'a gitmesine onay vermedi. Bordo-mavili ekibin hocası Ersun Yanal'ın ısrarla istediği genç yıldıza ihtiyacı olduğunu vurgulayan Sağlam "Aydın, Beşiktaş'ın geleceğinde yeri olan bir futbolcu" sözleri ile bu transfere engel oldu. 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  Yaş: 48  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     O kadar maçını izledim ama Aydın'ın oyunundan bir şey anlamadım. Sanırım göz doktoruna gitmem lazım...       |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 37  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Alıntı:  
 çocuk direk potansiyelini belli etti tüm maçlarda,gerek ciğeriyle,gerek tekniğiyle,gerekse zekasıyla çok umut vadediyor bence. 
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  |||
|   |        |  
|    |  #6 | |||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     Alıntı:  
 evet haklısın sen en iyisi bi göz doktoruna görün... : ![]() bnm gözümde bişeyleri becerecek gibi ![]() 
				__________________   Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.  |  |||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Aydın bu takımın en iyilerinden bence bir göz doktoruna görünmelisin      ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     birşey becerecekse bu sene oynatılmalı. çünkü seneye gerek yönetimimiz gerekse bir kısım taraftarımız tarafından bitmiş oyuncu kategorisine girecek. malum İ. Akın ve Burağı 22-23 yaşlarında bitik diye yolladık.       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |