Başkan  Yıldırım Demirören, "İki kongre geçirdim kimse ortaya çıkıp aday olmadı. Mubariz  Mansimov ile geçen gün Bodrum havalimanında karşılaştık. Dertleştik.  Sorunlarımızı konuştuk. O da her türlü desteği ve yardımı vereceğini söyledi"  dedi. 
BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı 
Yıldırım Demirören, 2010 yılına kadar görevinin başında  olduğunu belirtirken, siyah beyazlı her kongre üyesinin başkan adayı olabilme  hakkını sahip olduğunu söyledi. 
Demirören, Beşiktaş’ın  Fulya Projesi, İnönü Stadı Projesi’nin bazı kesimleri rahatsız ettiğini ve  kulübün büyümesinden rahatsız olduklarını belirterek, çeşitli spekülasyonlarla  önlerinin kesilmeye çalışıldığını ifade etti. 
Demirören şöyle dedi:  "Beşiktaş tarihinde 50 yıldır gerçekleşmeyen projeleri gündeme getirdik ve  başarıyoruz. Şimdi önümüzde muhteşem İnönü Stadı projesi var. Hazırlıklar  tamamlandı. Stadın önünü kesmeye çalışıyorlar. Kulübe başkan adayı olan herkese  saygılıyım. Hizmet etmek isteyen herkese kapılarımız açık. Amacımız kulübümüzü  dünya standartlarına getirmek. Maalesef bir takım kesimler kulübün sportif  başarısından çok ekonomik gücü ile ilgileniyorlar. Buna  üzülüyorum.  
Kimse ortaya çıkmadı 
Azeri asıllı  Türk iş adamı Mubariz Mansimov yeni oluşacak yönetime destek vermek için ortaya  çıktığını açıklamış. İhsan Kalkavan aile dostumuz, Hakan Kalkavan, Celal Kolot  benim arkadaşlarım. Hayırlı olsun. Başkan adaylarının ortaya çıkması 
Beşiktaş Kulübü’nün büyüklüğünü gösterir. Azeri asıllı Türk iş  adamı Mubariz Mansimov ile geçen gün Bodrum havalimanında karşılaştık.  Dertleştik. Sorunlarımızı konuştuk. O da her türlü desteği ve yardımı vereceğini  söyledi. 
Daha iyi yönetmek isteyen ise ortaya çıkıp yönetimini kurmalı ve  aday olmalı. İki kongre geçirdim kimse ortaya çıkıp aday olmadı. Doğru  bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Kulübümüz gelecekte kimseye muhtaç olmadan yoluna  devam edecektir. Dünyanın sayılı ve parmakla gösterilecek gelirlerine sahip tek  kulüp olduğumuzu gelecek kuşaklar çok iyi anlayacaklar."