![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gene hüsran olur diye korkuyorum 5senedir hasretiz şampiyonluğa umut yok bence. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | valla benim beklentim uefada 1, 2 mac yuzumuz guler lig gene 3. biter fazla umitlenmeyelim olurda dahasi olursa daha cok seviniriz her sene umitlenip kursagimizda kalmasindansa daha iyi
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ligden hiç bir beklentim yok, 3.lük için tese ile yarışırs, avrupa'da belki gruplardan çıkarız, eğer kuralar ii çıkarsa belki fortis türkiye kupası | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $ampiyonuuuzzz üleenNn ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 3 cü oluruz bu yonetim we transferleri ile bence bu sene yine :S tek beklentim yönetimin gitmesi bu sene
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar bu ne umutsuzluk .. tamam işler kötü gidiyo olabilir .. ama beşiktaşımıza güvenelim .. geçen sene talihsizlikler yaşadık bir yığın .. buna rağmen liderdik ve şampiyon olabilirdik .. inanın kaliteli kadromuz var ve arkadaşlık ortamı da sağlanırsa mutlu bitcek bu sene inşallah .. size hak veriyorum umutsuzluk konusunda .. basının çok büyük payı var .. sürekli takımın sorunlarını ön planda tutuyorlar.. hiç kimse gençlerin performanslarını ön plana çıkartmıyo, çünkü reytingi yok .. eğer bjk den mehmet aulerio o şekilde gitseydi vay halimize, ama basının sesi bile çıkmıyo , bakın unutuldu gitti çoktan .. basın da umutsuzluğumuza düşmemizi istiyo .. tuzağa düşmeyelim
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK Konu zarko tarafından (20-07-2008 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |