![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() Delgado ile 2012'ye kadar! Kulübümüz, Arjantinli yıldızımızla olan sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı Kaynak: DHA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Anlaşacağımız belliydi, kaptanlığıda verdikten sonra anlaşamasaydık olmazdı zaten...Büyük ihtimalle takımda en çok parayı alan isim, umarım bunu oynadığı futbolla hakeder...Sözleşmeyi imzaladıktan sonra kafası daha rahat olur, kaptan da oldu artık, sorumlulukların bilincindedir, çok şeyler bekliyoruz bu sezon ondan... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tüpçünün doğru yaptığı tek iş, mati kaptanlığı da aldı artık ondan çok daha güzel işler bekliyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | bravoooooooo
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuppiiiiiiiii..... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Delgado 2012'ye kadar Kartal ! Beşiktaş'ta, İspanya'ya gideceği yönünde haberler çıkan Arjantinli Matias Delgado kararını verdi. 20 Temmuz 2008 18:27 Bugün Arjantinli oyuncunun menajerliğini yürüten babası Eduardo Delgado ile görüşen Siyah Beyazlı yöneticiler ve menajer Sinan Engin, takım kaptanılığı görevini de yürüten Matias Delgado'nun sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı.Beşiktaş'a 2006-2007 sezonunun başında 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile transfer olan Delgado'nun sözleşmesi yeni sezonun ardından sona erecekti. Beşiktaş kulübü, yaptığı bu yeni anlaşma ile Arjantinli oyuncunun Espanyol takımına transfer olacağı yönündeki söylentileri de sona erdirmiş oldu. Milliyet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu daha önce açıldığı için kapatıyorum, lütfen konu açarken daha özenli olun.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |