![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş’ın yeni transferi Tomas Zapotocny’den forvetlere gözdağı Çek futbolcu, ‘Ne dünyada, ne de Türkiye’de hiçbir forvet oyuncusundan çekinmem. Boyum kısadır ama iyi zıplarım. Tribün baskısından etkilenmem. Tatlı-sert futbolum vardır. Beşiktaş’ın 5 yıllık şampiyonluk hasretini bitireceğiz’ dedi İyi bir hazırlık geçiriyoruz KARTAL’IN bu sezon savunmasını güçlendirmek için kadrosuna kattığı 3 yabancı oyuncudan birisi olan Zapotocny iddialı konuştu. Beşiktaş’ın Çek futbolcusu, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ‘Beşiktaş’ın problemi savunmada değildi. Genel olarak takım oyunundan kaynaklanıyordu. Kampataki uyumumuz bu sezon takım olarak bu problemi aştığımızı gösteriyor’ dedi. Hakemlerle sorun olmaz SERT futboluna rağmen hakemlerle sorun yaşamayacağına dikkat çeken Zapotocny, ‘Tatlı sert oynarım. Futbol dışı sertliklere başvurmam. Hiçbir takımda rakip forvetlerden çekinmedim. Türkiye’de de çekinmem. Bir savunma oyuncusu için boyum kısa olabilir ama iyi zıplarım ve taymingim de çok iyidir. Bu nedenle sıkıntı çekmem’ şeklinde görüş belirtti... Tepkiler beni etkilemez BEŞİKTAŞ taraftarı ile ilgili çok şey duyduğunu sözlerine ekleyen Kartal’ın yıldızı şöyle devam etti: ‘20 yaşında olsam belki taraftar baskısı beni etkilerdi. Ama 28 yaşındayım. Tribünlerden etkilenmem. Gelebilecek tepkiler de benim için baskı oluşturmaz. Beşiktaş 5 yıldır şampiyon olamıyormuş. Kamptaki uyumu sezon boyu koruyabilirsek, bu hasreti bitireceğimize inanıyorum.’
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seyretmeyenler için söyleyeyim,stil olarak Bülent Korkmaz ın sarışın ikizi...Onu çok seveceksiniz,inanın..
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İşallah başarılı olur
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | En güvendiğim Sivok demiştim içlerinde ama Zapo'ya da çok güveniyorum, sağlam adam bence, bu sezon savunmada daha az sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum, ortasahanın da iyi olması lazım tabii... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |