![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #10 | ||||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | İzinler anıtlar kurulundaymış mış mış ta! Neden ozaman 19 Mayıs'ta kazmayı vuracaz diyor, bana açıklarmısın?Birşeylere dayanarak mı söylüyor? Ben bu başkan dan ne özür dileyeceğim he?Bunu da açıklarmısın?Dur biz sana nasıl özür dilediğimizi söyleyeyim nasılmış. Beşiktaş duruşundan her fırsatta söz eden Başkan Yıldırım Demirören, Sinan Engin’i menajerliğe getirdiğinde Beşiktaşlı duruşunu ayakları altına alırken biz Konya maçında İstiklal Marşı sırasında çArşı sinan engine karşı diyerek sizin ağzsınızda sakız yaptığınız Beşiktaşlılık Duruşunu da kurtarmışlarız.Biz Beşiktaşlı duruşunu kurtaranlarız.Beşiktaşlı duruşu budur Size göre bu özür dilemek değildir.Orta da özür dilemesi gereken biri varsa oda belli. Sözün verildiği yerlerde bir sürü sözler verildi?Bilirmisin ozaman 19 mayıs'ta kazmayı vuracak demiyecek bizi daha fazla rezil etmiyecek? Daha klavyeden ahlam kesemdik?Sanalda sanal olanlara helal olsun başka birşey diyemem. ÖZÜR DİLERİZ TARİHTE BÖYLE BİR RESİM VAR MI? ÖZÜR DİLERİZ BEŞİKTAŞ'IM ÖZÜR.. ![]()
| ||||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/62226-kazmalarin-nerde/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 21:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |