![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam kararını verdi Beşiktaş Yönetim Kurulu, Avusturya’da yaptıkları kavga sonrası kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman konusunda son kararı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a bıraktı. Genç çalıştırıcının çarşamba günü başlayacak olan ikinci Avusturya kampında takımın genel durumunu değerlendireceği ve İbrahimler'in affedilip affedilmemesine karar vereceği belirtildi. Ertuğrul Sağlam'ın iki futbolcunun da affedilmesi yönünde fikir sahibi olduğu, ancak yaptıkları hatayı anlamaları için işi ağırdan aldığı öğrenildi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi in$ affedilirler....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bence pişman oldular.para cezalalarını öderler.affedilip dönerler. 2. kampa katılırlar.performanslarına göre kadroya girer ya da giremezler.kimsenin gazına gelmeyelim,pire için yorgan yakmayalım.hiç mi emekleri yok? en doğrusu bu olur.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul u taraftarın önüne atmanın alemi yok..Basının uydurması...Bence kabak tadı verdi bu iş...Takım zarar görüyor.. Geri dönerlerse en çok delgado etkilenir.Bence 10 toraman 1 delgado etmez..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | insallah cagrirlar ya takima yine gökhan zanda imza atti ama niye atti anlamadim 4 mac oynar 30 mac oyniyamaz ama toraman gercek bjk o takimi icin fedakarlik yapmaga hazirr insallah geri gelir ya
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kaynak? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |