![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Delgado gidiyordu! Arjantinli futbolcunun, Espanyol Kulübü'ne "evet" dediği fakat Beşiktaş yönetimim son dakika teklifi sonrası sözleşmesini uzattığı ortaya çıktı. Beşiktaş'la iki yıllığına yeniden anlaşan Mathias Delgado'nun adeta direkten döndüğü öğrenildi... Arjantinli yıldızın Espanyol'den gelen cazip öneriyi kabul ettiği fakat son dakikada yapılan yıllık 2.1 milyon euroluk teklif ve menajer Sinan Engin'in yoğun çabaları sonrasında takımda kaldığı belirlendi. Beşiktaş yönetimi, Delgado'nun bonservisini almak için Ülker Grubu'yla görüşmelerini de sürdürüyor. Öte yandan yıllık 2.1 milyon euro kazanacak genç yıldız, Beşiktaş tarihinin en fazla kazanan futbolcusu olacak.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hadi bakalım hayırlısı elimizdeki oyuncuları kaçırmayalımda
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kahpe Basın..... DELGADO bence gerçekten Beşiktaşlılık ruhunu taşıyan bir oyuncu... Anlamak istememeniz gayet normal ![]() Zorunuza gidiyor herhalde ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kolpa basın bunuda yazın
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgado böyle bişey yapmaz ben beşiktaşta furbol hayatımı noktalamk istiyorum demişti medyanın uydurması | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |