![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş Chelsea istedi Beşiktaş'ın ele avuca sığmayan minik yıldızı Muhammet için cazip teklifler geliyor ![]() Geçtiğimiz yıl Barcelona tarafından beğenilmesine rağmen amatörce davranışları yüzünden transferi gerçekleşmeyen Muhammet Demirci'ye Premier Lig ekiplerinden Chelsea talip oldu. 12 yaşındaki Muhammet şartların uygun olması durumunda İngiliz ekibine evet diyebileceğini söyledi Haber: Tansu Sarı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaa verin gitsin allahın cücesini,Sirk cambazından başka birşey değil..Üstelik Seyyit Ateş denen simsar onu önce FB ye satmaya kalktı..Alt yapıda ondan iyileri var inanın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | az dogru konusalim kardesim daha 12 yasinda bir cocuktan bahsettigini unutma
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dursun.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en az 20 maçını seyrettim doğuştan lider bütün topları o kullanıyor takımda herkes onun liderliğini kabul etmiş a takımda bile sergenden sonra böyle lider olmadı zeytinburnu stadında zeytinburnu ile karşılaşırken 2-0 gerideyiz son 15 dakika oyuna muhammet giriyor maçın sonucu 3-2 yeteneği tartışılmaz ben diyorumki inşallah a takıma çıkana kadar bu yönetim gider aklı başında bir yönetim gelir bu çocukta arada kaynamaz.
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar yetenekliyse ben ce de satılmasın chealsea istediğine göre alt yapıdan zaten kaç oyuncu çıkarıyoruz ki tek tük bi nihat var elle tutulur
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öyle diyosunda birazda basının şişirmesiyle bu çocuk seyit ateş denen şaşkoloz tarafından resmen beşiktaşı tehtid eder duruma geldi.BUçocuğu nerdeyse delgadoyla bir tutuyorlar.Beşiktaş hiçbir futbolcuya böyle dawranmadı bundan fazlasınıda kmse beklemesn benim şahsi görüşm... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bence düşüncelerini biraz daha saygılı bir şekilde ifade edebilirsin dostum .. sonuçta beşiktaş forması giyiyo ..
__________________ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |