![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genel Sekreter Kenan Öner'in yerine ikinci etap çalışmalarında kafile başkanlığını Dr. Nedim Sarsmaz yapacak. 23.7.2008 Avusturya’da yapılan hazırlık kampının ilk etabında kaptanlar arasında yaşanan tatsız olayı basına sızdırdığı gerekçesiyle futbolculardan tepki alan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner’in yerine ikinci etap çalışmalarında kafile başkanlığını Dr. Nedim Sarsmaz yapacak. İlk etap çalışmalarında yaşananların ardından Başkan Demirören’in isteğiyle geri çekilen Öner, İstanbul’a dönüşünde futbolcuları suçlayıcı açıklamalarda bulunmuş ve Öner ile futbolcular arasında bir gerilim daha yaşanmıştı. fanatik 23 temmuz2008
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte en büyük sorun da bu zaten bütün yöneticilerde bir öne çıkma planı var herkes bir şeyleri ben yaptım demek istiyor paramparça bir yönetim herkes kendi kafasına göre hareket ediyor.
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Kanan onerin konusmasına sahit oldum televizyonda. İki lafı bir araya getiremiyor. Besiktasımız nasıl bu kimseler tarafından yonetiliyor akıl alır gibi degil. İnanın muhabir soru soruyor ne dicegini oda bilmiyor. Sanki kuluple hic ilgisi olmayan biri sanırsınız. Husnu gureli gibi zeka kupu insanların yonetimde oldugu gulerden bugunlere geldik!! İnanılmaz!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tüpçü'nün yanında geze geze öle olmuş bence, tüpçü de konuşamaz normalde tvde falan en fazla timsah gözyaşları döker
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karışık işler bunlar.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() ![]() | Başkan gitmeden kim gider kim gelir takım için farketmez balık baştan kokar kimse maval okumasın
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |