![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Beyler benim anlam veremedigim cok buyuk 2 raslantı var.. Birincisi biz neden butun derbileri ilk yarılarda deplasmanda oynuyoruz.. Olası kotu sonuclarda yarıstan erken kopma ihtimalimiz yukseliyor. İkincisi ve daha garip olanı fenerin son macının 3 senedir trabzonla denk gelmesi!!! Bu nasıl bir raslantıdır. Matematiksel olarak boyle birseyin olma olasılıgı 10000 de 1 falan.. Simdi bunun ne gibi bir avantajı olur diye kafa yoralım. Bilindigi gibi turkiyenin en zor deplasmanı Trabzon ve son haftaya kadar o deplasmana gitmiyorsun. Avrupa macları ve turkiye kupası macları bitiyor. En bos sezonda bu deplasmana gidiyorsun. Gecen sene fener son haftada kaybetti cunku sampiyonluk kendi elinde degildi. Eger ipler onlarda olsa her turlu masa bası oyununu yapıp o macı alırlardı. Ben aziz denilen soysuzdan her turlu cakallıgı beklerim. Bence bi dolaplar donuyor. Bu kadar raslantı olmaz!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | haklisin bizimde son 3 sezondur fenerle macimiz disarida basliyor 28yada 29.haftada onlarla inonude oynuyoruz ama bu sene kendi evimizde gulen biz olacagiz adim gibi eminim buna
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | sonuna kadar katılıorum ılk yarı butun derbılerı dısarda oynamamız we fenerın btn derbılerını ıcerde oynaması bızım yarıstan erken kopmamız ıcın bu yıl fenerı sampıon yapcaklar hasan doganın wefatından snra azıze yıne meydanı bos buldu
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Çok doğru, adam gibi takım kur çatır çatır topunu oyna isterse tüm derbiler deplasmanda olsun...
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
işte bu katılıyorum... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | katılıyorum arkadasım sana
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |