![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Ya Kara ya Kartal ![]() Kadrodışı bırakılan İbrahim Üzülmez, içini FANATİK'e döktü: "Bu saatten sonra göğsümde başka bir amblem taşımak bana ters geliyor. PAF'la idmanlara çıkıp, sezon sonu futbolu bırakabilirim." 24.7.2008 ‘Teklifler var ancak...’ 2000 yılında BEŞİKTAŞ’a geldi... Yönetimler, hocalar, oyuncular değişti ama o hep Siyah-Beyazlı formayı giydi, kaptanlık pazubandını koluna taktı. Avusturya kampının başında Toraman ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı, satış listesine konuldu. İbrahim Üzülmez, FANATİK’e içini döktü: Yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Takım disiplinini sağlamak isterken hata yaptık. Sağ olsunlar birçok kulüpten teklifler var. Ama gocunmuyorum, PAF takım ile idmanlara çıkmak istiyorum. Beşiktaşlı İbrahim olarak futbolu bırakmayı düşünüyorum. ‘Daha önce söylemiştim’ “Benim tek derdim, düşüncem bu takım. Daha önce, ‘Bu sene şampiyon olamazsak, futbolu bırakırım’ demiştim. Artık bize yapacak bir şey bırakmadılar. Ayrıca Toraman için de üzgünüm. Medyadan gelen teklifleri kabul ettim. Toraman şimdilik erken bulup yanaşmamış. Belki de camianın baskısıyla durum değişebilirdi. Beşiktaş güç kaybetse de, yine de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır ve ayrı kalsam da kalbim her zaman onlarla... Göğsümde başka bir amblem taşımak, bu saatten sonra bana çok ters geliyor...”
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | toromanı bilmem ama bu saatten sonra üzülmezi kadrıya alacaklarını zannetmiyorum artık yaşıda geliyor çünkü bunuda göz önünde bulunduruyolardır yönetim
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 yılında Beşiktaşımız’a geldi... Yönetimler, hocalar, oyuncular değişti ama o hep Siyah-Beyazlı formayı giydi, kaptanlık pazubandını koluna taktı. Avusturya kampının başında Toraman ile kavga ettiği için kadro dışı bırakıldı, satış listesine konuldu. İbrahim Üzülmez, Fanatik’e içini döktü: Yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Takım disiplinini sağlamak isterken hata yaptık. Sağ olsunlar birçok kulüpten teklifler var. Ama gocunmuyorum, PAF takım ile idmanlara çıkmak istiyorum. Beşiktaşlı İbrahim olarak futbolu bırakmayı düşünüyorum. ‘Daha önce söylemiştim’ “Benim tek derdim, düşüncem bu takım. Daha önce, ‘Bu sene şampiyon olamazsak, futbolu bırakırım’ demiştim. Artık bize yapacak bir şey bırakmadılar. Ayrıca Toraman için de üzgünüm. Medyadan gelen teklifleri kabul ettim. Toraman şimdilik erken bulup yanaşmamış. Belki de camianın baskısıyla durum değişebilirdi. Beşiktaş güç kaybetse de, yine de bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır ve ayrı kalsam da kalbim her zaman onlarla... Göğsümde başka bir amblem taşımak, bu saatten sonra bana çok ters geliyor...” Kaynak: Fanatik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | senin beşiktaşı bu kadar sevdiğini bilmiyodum ibo ama kafayı yemiş olmalısın dostum ne yani şimdi beşiktaş seni kadroya almıyo diye başka takımda oynamıcakmısın git anadolu takımlarında oyna illede beşiktaşta oynayacaksın diye bişey yok.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | inş. toramla bir an önce buluşup barışırlar
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | madem bu kadar üzülmcektin neden kawga ettin salak kaptan
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arkadaşlar öle demeyin.8 yıl bu kulübe hizmet etmiş.şu anda beşiktaşta olanlar yoktu o vardı ilk önce.kaptanlığımızı yaptı.ikiside affedilmeli bence.çok uzadı artık.neyin peşinde bu yönetim anlamadım ya.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbo bu lafları ettiyse helaL olsun inanamadım valla 7 yılı gecmiş klupte kac yıldır kaptan zor olucak ama sen hak ettin İbrahim Üzülmez ... Tatlı yerinde bırakacakdın futbolu
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Beyler hizmet ettide bedava etmedi. Kac senedir sampiyon olamıyoruz bilmem farkındamısınız?? Konusmaların hepside bos. Gercekten iyi fubolcu olsa teklif gelirdi. Oda arkasına bakmadan giderdi. Besiktas askı yalan. Tribunlere oynuyor su an!!!
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | ben bu toraman yanasmamis olayina acikcasi inanmadim cünkü toramanin kendisio dedi takima girmek icin ne gerekirse yaparim..simdede böyle diycegini sanmiyorum..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |