![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | basının işi gücü bu nalet olsun malzeme işte ellerinde 4 yıldır.ulan bu yıl fb sadece gülizara 30 dan fazla para verdi ona kimse bişi demiyo sadece 1 ftbolcu düşünün kimse birşey demiyor buna delgado gibi adama versek ne olur yıllık 2 milyon euro çokta fazla sayılmaz genç yetenekli,satılınca para eder basın yerlerde
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 5 yıllık 56 milyon euro ödeyecekmişiz ha, ee bunun yerine "beşiktaş 1.2 milyar euro ödeyecek" şeklindeki haberin altına bir yerlere 100 yıllık ibaresi koyup yapsaydınız şunu be dangalaklarım benim, daha bi etkileyici olmaz mıydı, benim bildiğim yıllık verilen-alınan dengeleri belirlenir, bu 5 yıl nereden geliyor aklınıza, yoksa hükümetler gibi 5 yıllık kalkınma paketi uyguluyoruz da heberimiz mi yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | he birde sakın kombinelerle ölçmeyin 4 yıldır aynı şekilde kombineler durduruldu yoğun talepten dolayı ,hep hemen hemen doluluk oranıyla en çok stada taraftar olark beşiktaşlılar vardı .busene 1600yeter artık ama hersene rezalet .birsürü birikim işte alınmamasının sebebi kombinenin
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | amaç belli; bu dönemin son yönetimleri olduğunu biliyorlar o yüzden sonraki yönetime takıyorlar. zapatocny ve sivok toplasan 5 milyon eurodur ama 2 katı fiyatına aldılar. 4 senede ödersen adamlar az bile istemiş.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu basında amma meraklıymış bizim yaptığımız harcamalara, diğer takımlar önüne gelene senelik 3.5 milyon avro veriyor ama hep bizim işlerimiz gözlerine batıyor..Her sene bunu gündeme getiriyorlar hemde o kadar fazla bi ücret değilki.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | desene ezikler bize baya bi fark atti
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Sadece Özgürlük ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şampıyonluk gelmezse bu kadar masrafa bu yönetim baştan gider işallah kartalın uçuşunu engellemez
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |