![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yav bi kardeşim susun sizleri tanıdık yok yeni topçular şöle yok böle konuşmayın ligler başlasın hep beraber göreceğiz yani kombine satamadık die bizim gözümüze güzel gözükebilmek için yapmayın böle açıklamalar adamlar getirmiş işte guiza yı tr hariç çok sayıda ülke biliyodur çünkü ispanya ligi dünyanın bütün tv lerinde gözüküyodur türkler duymamış pek önemli diil fb duymuşki getirmiş sen kendi getirdiklerine bak bu sene adam gibi bi takım olmazsa seyredilecek ı o zaman görürüz seni sinan efendi her şey beşiktaş için
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kendisi besiktasa bu adami getirseydi o zmn ne derdi kim bilir yildiz degil ay dede ![]()
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | beyler hadi bakalım artık bizim senelerimiz başlı ooo 1-2-3-4-5 şampionluk olacak........
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Sus Sinan Engin kendi isine bak baskalarina laf atacagina takimini idare et | ||
| | |
| | #6 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koskoca bir kulübün menejeri Diğer bir büyük kulübün aldığı futbolcu hakkında karşı görüt belirtiyorsa haklı bile olsa bu durum kimi kimseler tarafından ÇEKEMEMEZLİLİK olarak adlandırılacaktır ki bu yüzden bugün bana böyle söylendiği için ben Sinan Engin yüzünden kanlı bıçaklı kavga ettim... yazık çok yazık.... Beşiktaş'ı gönülden seven bizler bu sözleri eziklerden duyamayı hak etmiyoruz... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |